Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

TA ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΑΜΠΙΟ ΜΠΑΛΟΥ

Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ανακοινωσε την αποκτηση του Βραζιλιανου ΦΑΜΠΙΟ ΒΙΕΡΕΙΑ ΑΜΑΡΟ γνωστου ως ΜΠΑΛΟΥ,  ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΤΟ 1985 ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ την περιοδο 2011-2012 (ηταν στη Β'.Εθνικη) με 22 συμμετοχες, 2 γκολ , 4 κιτρινες, 1 κοκκινη, και με 2 σουτ για γκολ(100% ευστοχος).  Αγωνιζεται κυριως ως 4αρι αλλα μπορει να παιξει κι ως 6αρι.
Δεν γνωριζω περισσοτερα στοιχεια στατιστικα για τις προηγουμενες χρονιες 2012-2013 που επαιξε στη Κυπρο (ΠΑΦΟ) αλλα τουλαχιστο θεωρειται εκ πρωτης οψεως μια καλη μεταγραφη που και λογω των πληθωρικων προσοντων του (υψος 1,87)  μπορει να σταθει ανετα στη 11αδα.., και πολυ πιο θετικο οτι η Παναχαικη τον εκλεψε...την τελευταια στιγμη πριν υπογραψει απο τα ΧΑΝΙΑ που ηδη τον ειχαν ανακοινωσει απο τα Χριστουγεννα.
Στη Πατρα θα ελθη την αλλη εβδομαδα, αλλα κανεις δεν ξερει τουλαχιστον μεχρι σημερα,  σε τι κατασταση ειναι αγωνιστικα.   Εμεις του ευχομεθα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

SPORT BILL

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και καλος να ναι , εδω που ηρθε σιγα μην αποδωσει.Μολις γνωρισει την πεινα θα τα παρατησει οπως ολοι οι προηγουμενοι παικταραδες.