Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014







ΣΤΟ ΤΡΙΩΔΙΟ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ




Νεα αναβολη  πηρε το τακτικο διαιτητικο οργανο της ΕΠΟ . Θα συνεδριασει μαλλον την 28/1
Οποτε μην περιμενετε αποφαση πριν απο το Καρναβαλι.  Μπουλες γινανε εκει στην ΕΠΟ.
Απλως εμας δεν μας ξενιζει, Σιγα τα αυγα.    Ρε δεν πατε να κανετε καμμια αλλη δουλεια.
   Παντως εμενα μου κανει εντυπωση εκει στη φουτμπολ λιγκ γιατι δεν στηριξαν ουτε  με 4-5 ψηφους την προταση Κουγια.   Αλλα θα παραστουν και φυσικα να νομιμοποιησουν την συνεδριαση του Διαιτητικου οργανου.  Και η αποφαση ειναι γνωστη.  Ανοδος 2 ομαδων απ ευθειας, και ο τριτος μπαραζ με τον τριτο που θα πεφτει απο την Σουπερ Λιγκα. Δηλαδη τοσο ντορος για κατι που ειναι γνωστο.   Παντως χαμενη σιγουρα θα ειναι η Φουτμπολ Λιγκ.

SPORT BILL

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε προεδρε μας
Οργάνωση που θα ζήλευε και η Μπάρτσα έχει η ΠΑΕ Παναχαϊκή. Αρχικά ανακοινώθηκε επισήμως η απόκτηση του αλμιρ, η οποία τελικά ναυάγησε. Και ρωτώ: είναι δυνατόν να ανακοινώνει μια ομάδα παίκτη χωρίς να έχει υπογράψει αυτός; Αλλά για την Παναχαϊκή του δικηγόρου μιλάω θα μου πείτε. Και τώρα:
Όπως φαίνεται η ΠΑΕ δεν έχει υπογράψει σύμβαση με το δήμο για το στάδιο! Δηλαδή το στάδιο χρησιμοποιείται από την ΠΑΕ από τον Οκτώβρη χωρίς κάτι τέτοιο να έχει επικυρωθεί, αφού υπήρξε πρόβλημα με την εγγυητική. Ανεξάρτητα με το αν αυτή τελικά εκδοθεί συγχαίρω την οργάνωση καφενείου του δικηγόρου.
ΥΓ: το ξέρω ότι είναι άσχετο με το άρθρο αυτό που έγραψα αλλά...

Σάκης