Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ

Μετα και την χθεσινη αποτυχια της ομαδας μας, να κερδισει την Καλλιθεα, περιμενα να ακουσω ρε παιδι μου μια ανακοινωση καποιας καλης μεταγραφης παικτη που αμεσα μπορει να αλλαξει την κατασταση που βρισκεται η ομαδα.
Δεν περασε 1 ωρα και νασου η ειδηση.  Αποκτηθηκε ο Φουφουλας. δηλαδη ο παικτης που τον εδιωξε ο κ.Αλεξης κακην κακως επιστρεφει για να αλλαξει την "συμπεριφορα" της ομαδας.  Ολοι θυμομαστε με ποιον τροπο τον εδιωξε, ολοι παρακολουθουσαμε την πορεια του στον Ατρομητο Λαππα(οποιος κινδυνευει αμεσα με υποβιβασμο) και μας σερβιρει ο κ.Αλεξης τον ..Φουφουλα. Δεν εχω τιποτε προσωπικο με το παιδι.  Αλλα εαν αυτη η μεταγραφη ειναι αυτη που περιμεναμε, τοτε αγαπητοι φιλοι ο προεδρος ερριξε ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ στο καναβατσο.   Αυτη ειναι η γνωμη μου.



Κυριε Αλεξη, "το οτι ανεχομαστε, δεν σημαινει οτι πρεπει να ξεχναμε οτι αυτο που ανεχομαστε ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ."

SPORT BILL 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την πετσετα του την εδωσε λογω επαγγεκματος ο Γερολυμος δωρεαν, οποτε γλυτωσε τα εξοδα. ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Είσαι ανεκδιήγητος πρόεδρε!!! Μέσα στην ασχετοσύνη σου είσαι ευτυχισμένος. Είδες που λέμε. "Αυτός είναι στην κοσμάρα του, άρα και ευτυχισμένος" Ε, λοιπόν ή είσαι κυριολεκτικά τρελός ή κάτι άλλο βρώμικο παίζεις με την Παναχαϊκή μας. Εμείς οι Πατρινοί φίλαθλοι, που πονάμε πραγματικά, δεν μπορούμε να βρούμε άλλη εξήγηση, για όλα αυτά που έχεις κάμει 5 χρόνια τώρα. Μας είχες κάνει πριν λίγο καιρό βαρύγδουπες δηλώσεις, ότι απέτυχες κ.λ.π. Μετά το παιγνίδι με την Καλλιθέα, κένταγες πάλι!!! Μην αισθάνεσαι σπουδαίος, επειδή δεν γίνονται έκτροπα. Είσαι τόσο μικρός που δεν ασχολείται κανείς μαζί σου. Α, συγγνώμη ξέχασα τους άρρωστους Παναχαϊκιώτες Γερόλυμο, Τσαρτόλια, Παπαθωμά, κ.λ.π.