Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΕΛΙΠΕ ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ

   Εκ πρωτης οψεως φαινεται μια καλη μεταγραφη.  Ομως τα κατωθι στατιστικα στοιχεια που ακολουθουν τον παικτη για την φετεινη του πορεια στη ΒΕΡΟΙΑ (128'λεπτα συμμετοχης) δεν ειναι τουλαχιστον οπως αυτα παρουσιασθηκαν απο την ανακοινωση της ΠΑΕ.
 Στο λιγοστο χρονο του Α'.γυρου σε 5 αγωνες  (128'λεπτα συνολικα)  ειχε 5/11 ευστοχα γεμισματα, με 13 πασες, 10 λαθη, 3 κερδισμενα φαουλ, και υπεπεσε σε 2 φαουλ,  ενω ειχε 1 κλεψιμο, 4 τελικες προσπαθειες με κανενα γκολ( η μια εντος περιοχης και οι αλλες 3 εκτος περιοχης)
Eπισης μονο 4 παικτες της ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ 27 παικτων ειχαν λιγωτερη συμμετοχη απο τον ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ. (Βεργωνης (124'),  Σεντεμεντες (106'),  Μορενο (94') και Πλαβουκος (26').
Ο παικτης αποκτηθηκε φετος απο την Βεροια (προηγουμενη ομαδα ο Πανσεραικος Ιαν.2013) με 2ετη συμβολαιο, και δεν εμεινε παρα 5 μηνες , και ελυσε το συμβολαιο του με την ομαδα της Βεροιας.
Ο χρονος θα δειξη εαν πραγματι ηταν μια καλη μεταγραφη.
     


SPORT BILL

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ. ΜΗΠΩΣ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ? ΡΩΤΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΦΥΛΛΑΔΩΝ.
Σακης - Νικ.