Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΤΕΜΕΝΤΕ

  Μεχρι αυριο το μεσημερι στις 14.00 μπορει η Παναχαικη να καταθεσει το δελτιο του Κεντρικου αμυντικου ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΝΤΕΜΕΝΤΕ (21 χρ.) που εκλεισε την τελευταια στιγμη ,  ως ελευθερος  απο την ΒΕΡΟΙΑ.
Ο κεντρικος αμυντικος επαιξε για 1,5 χρονο στον ΡΟΥΒΑ,  και περυσι το καλοκαιρι τον πηρε η ΒΕΡΟΙΑ.  Συμμετειχε σε 6 αγωνες με συνολικη διαρκεια 106 λεπτα,  και ειχε τα κατωθι στατιστικα.
2 πασες, 2 λαθη, 1 κλεψιμο, 4 επεμβασεις, 1 φαουλ, 1 κερδισμενο φαουλ.  Σιγουρα μπορει να αποτελεση μια εναλλακτικη λυση στη θεση του Μπερτεν,  που χθες και αυτος εφυγε ελευθερος και πηγε στο Απολλωνα Καλαμαριας.

   - Παντως την Κυριακη η Παναχαικη θα αντιμετωπισει τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ,  που πριν απο 2 ημερες ο Προεδρος και μεγαλομετοχος της ομαδας Γιωργος Στουπας δηλωσε στη Γενικη Συνελευση των Μετοχων  οτι θελει να φυγει και αν βρεθει ο καταλληλος επενδυτης θα του παραδωσει την  ομαδα, ενω αφησε να εννοηθει οτι δεν εχει την απαραιτητη? βοηθεια απο τον τοπικο μεγαλοπαραγοντα του ποδοσφαιρου στο κομματι της Διαιτησιας.  

  Αυτο το τελευταιο εγω δεν το ακουω και καλο εν οψει του αγωνα της Κυριακης,  αν λαβουμε υπ' οψιν  οτι ο Διαιτητης (Σεζος με 2 βοηθους)  ερχονται απο το μακρινο Κιλκις (πιο μακρυα δεν γινοτανε ρε λεβεντες της ΚΕΔ)  και δεν μεταδιδεται ο αγωνας τηλεοπτικα.

SPORT BILL

Δεν υπάρχουν σχόλια: