Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014


ΒΓΑΛΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ

Εγω δεν θα ασχοληθω με την ομαδα της Παναχαικης, ουτε για το μακαβριο θεαμα που παρουσιασε ο θιασος "ΑΛΕΞΗΣ",  κατι ομως πρεπει να πω και για την διαχειριση που εκανε ο προπονητης του Αλεξη.   Καλα ρε φιλε,  να κανεις αλλαγη στην αλλαγη του Βασιλαντωνοπουλου ειναι μεγαλο ατομημα και μαλιστα στα τελευταια λεπτα του αγωνα.  Θα  πω το γνωστο γνωμικο "ΞΕΡΕΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΟΓΓΟΣ"?
Μεσανυχτα βαρια σκοτεινιασμα που τραγουδουσε ο Στελιος Καζαντζιδης, αλλα το θεμα μου δεν ειναι  ακριβως αυτο.  Ειναι μονο,  το πως μεταχειριζεσαι τους νεους παικτες, γι αυτο λοιπον πρεπει να ξερεις Οτι αν οι νεοι δεν κατεβουν στο πρωταθλημα ΝΕΩΝ αφαιρουνται 5 βαθμοι απο την βαθμολογια της πρωτης ομαδας.   Γι αυτο Αλεξη, βγαλε κανα φραγκο απο την ταφοπλακα επιτελους να πληρωνης το πουλμαν και ΟΧΙ να πληρωνη την αποζημιωση Διαιτησιας  ο Αρχιδιαιτητης   Ανδρεας Λαγος,  η να ξεκινα το παιχνιδι με προκαταβολη μεχρι  να παη ο Γερολυμος να καθαριση τα πιατα  ενω οι πληροφοριες οι δικες μου λενε απο Αθηνα και οχι απο Πατρα, οτι εχης παρει τα πρωτα 7 χιλιαρικα απο την ΕΠΟ.
  Ο Πετρος το εμαθε γιατι τα λεφτα αυτα τα δινη η Ε.Π.Ο για τις ομαδες ΝΕΩΝ , κατι που δεν κανεις εσυ και πολλες φορες εχουν γινει κωμικοτραγικα πραγματα με το να τρωνε φαστφουντ στα GOODY'S  η να χαλαει το σαραβαλακι το πουλμαν που εχης.
Εξαλου εσενα σου ηλθαν ολα καλα και αυτη τη χρονια την ξεπλυνες την μπουγαδα.  Τωρα ομως ποτε θα δουμε ποδοσφαιρο οι πατρινοι ...βλεπουμε.
Γεια χαρα,
ΠΕΤΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: