Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΟΤΙ ....ΒΡΕΧΕΙ

   Ο Αλεκος τωρα τον επιασε ο πονος να καλεση τους Φορεις της Πολης, γιατι θελει να πουληση την ομαδα.
Αυτα κυρ' Αλεκο γινονται τον Μαιο η τον Ιουνιο.    Δεν νομιζεις οτι ειναι αργα,  και το παραμυθι αυτο το τσαμπουρνας 6 χρονια τωρα, που ειναι μια ΠΑΤΕΝΤΑ  που βολευει μονο εσενα,  ενω κανεις δεν ξερει που αποσκοπεις, τι σκεφτεται αυτος ο εγκεφαλος σου.   Μου θυμιζει τον Βλαχο που εχη φαει μια παδελα γιαουρτη και τον ρωτανε γιατι δεν τρως και αυτη που εμεινε, και αυτος απαντησε οτι ξυνισε.

      Εγω νομιζω οτι δεν πρεπει κανεις να παραστη στην επαναλαμβανομενη φαρσοκωμωδια,  εχουν αλλα πιο σοβαρα πραγματα να κανουν οι Φορεις,  και οχι βεβαια να λυσουν τα προβληματα που δημιουργης μονος σου .
Θελεις να  εισαι παντα στην επικαιροτητα .  Γιατι οταν εισαι μονος σου δεν κανεις τιποτε,  γιατι εισαι μονοφαγας σε ΟΛΑ.   Το θεατρο παραλογου μας εχει τελειωσει, και παντα ξερουμε τον σκοπο σου.
Βεβαια εχεις παντα διπλα σου τα μομολια και τους καλαμαραδες που ΟΥΤΕ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΡΩΤΟΥΝ, για κατι που θα εχη ενα βαθμο δυσκολιας.

Αντε κοπανατη και ασε αυτα  τα κολπα, εγω τα λεγω καραγκιοζιλικια.   Σε ξερουμε κυριε ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΕ που εδω και 5-6 χρονα συνεχως μας ταλαιπωρεις.  Οπως δεν σε βοηθησαν τα μποτοξακια για την αλλαγη που πηγες να κανεις και δεν μπορεσες γιατι εισαι φαντασιοπληκτος,  και πιστευεις οτι εισαι αλανθαστος.   Οποιοι θα πανε στην ΠΑΕ δεν θα βοηθανε γιατι απλουστατα δεν ξερουν το αντικειμενο και θα ειναι επιβλαβεις για την ομαδα.
Γεια χαρα στα αλανια, ουξουουου στους χλεχλεδες.
Γεια χαρα,

ΠΕΤΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: