Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Συνηλθε  εκτακτως η ΔιοικουσαΕπιτροπη του Συνδεσμου Φιλαθλων ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ " Κ.ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ", και απεφασισε οτι ειναι καθηκον της να ενημερωσει το φιλαθλο κοινο της Πατρας και οχι μονο, για οσα τραγελαφικα συνεβησαν στη χθεσινη συνεντευξη του κ.Αλ.Κουγια.

-    Πριν την συνεντευξη (ωρα 16.20 ομαδα φιλαθλων/οπαδων της Παναχαικης αποδοκιμασε αγρια τον προεδρο της ΠΑΕ κ.Αλ.Κουγια, ενω καποιοι πιο θερμοαιμοι τον προπυλακισαν στη ΣΟΥΒΛΑΚΕΡΙ  της Πλ.Ολγας, και του πεταξαν καρεκλες και τραπεζια(sport 24-σχολιο), και ευτυχως που προλαβε και κρυφθηκε προσωρινα μεχρι να εμφανισθουν τα ΜΑΤ που εκδιωξαν τα 30 περιπου αυτα ατομα που πετουσαν επισης και ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝμε τις λεξεις "ΚΟΥΓΙΑ ΠΟΥΛΟ" ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ".

      -Ο ιδιος προσπαθησε στη συνεχεια να τραβηξει βιντεο μεσω του κινητου του  αυτους που τον αποδοκιμαζαν συνεχως(βλεπε ΒΙΝΤΕΟ απο το dete.gr) φωναζοντας συνεχως σε καποιον "ΓΥΡΝΑ ΡΕ ΑΝΤΡΟΥΚΛΑ, ΓΥΡΝΑ " ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ  ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕ.
        
       - Με την βοηθεια των ΜΑΤ συνεληφθησαν 3 νεαρα ατομα, ενω ο κ.Κουγιας διαστρεβλωνοντας την αληθεια, δηλωσε στην τηλεοραση (video απο  to PATRA GOAL.GR) οτι αυτα ειναι παιδακια και δεν εχω τιποτα μαζι τους, και οτι τα ιδια εκανε και αυτος στην ηλικια τους, προφανως για να υποβαθμισει τον διασυρμο του και την υστεροφημια του.

-       Στην συνενταυξη , τα ακουσαμε ολα.
1)   Μια ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ ΠΑΕ ΘΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ.
2    Δηλωσε ικανοποιημενος απο την προσελευση των φορεων της πολης.
3)     Αποκαλεσε  ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥΣ  ανθρωπους της            Ε.Π.Σ.ΑΧΑΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ-ΠΥΡΠΟΛΗΤΕΣ.
4)   Ζητησε να ορισθει νεο Δ.Σ με προεδρο τον Δημαρχο/Περιφερειαρχη/           Προεδρο Επιμελητηριου κ.α μεχρι τα Χριστουγεννα, και αν αυτο  δεν             πραγματοποιηθει, ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ.
5)   Θα ζητηση ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ'.'.'. ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ Η        ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΙ        ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
          
          - Δυστυχως η συνεντευξη αυτη ηταν μια απο τα ιδια, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ, ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ, και ενας προσωπικος διασυρμος του.
         - Εμεις του απανταμε, στα προαναφερθεντα 5 βασικα σημεια της ομιλιας του και του μονολογου  του (δυστυχως δεν εγινε ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΝΤΑΣ.)

1) Με ποιο τροπο θα διαλυση την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ?  Το μονο που μπορει  να κανη ειναι η διαλυση της ΠΑΕ.  Και βεβαια θα γραφει στην ιστορια, ως ο ανθρωπος που διελυσε μια ομαδα υγιη και πεντακαθαρη (οπως ο ιδιος δηλωσε).
2)  Δηλωσε ικανοποιημενος απο την συμμετοχη των φορεων της Πολης.      Δηλαδη οι κατωθι που παρευρεθησαν (Ν.ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝ.ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗΣ, ΤΑΣΙΑ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ,ΔΗΜ.ΠΕΦΑΝΗΣ, ΣΠ.ΠΟΛΙΤΗΣ,ΒΙΒΙΑΝ ΣΑΜΟΥΡΗ, ΝΑΤΑΣΑ ΡΑΓΙΟΥ-Υποψηφιοι στις δημοτ.προχεχεις εκλογες-  ειναι για τον κ.Κουγια οι ανθρωποι που εκπροσωπουσαν ολους αυτους τους  φορεις της Πατρας)  Εδω βεβαια γελαμε'.'.'. ευκαιρια λοιπον να τους αναθεση και την νεα διοικηση της ΠΑΕ   .  ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ TEAM της ομαδας.
3)  Για την ΕΠΣΑ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ Δ.Σ θα συνεδριαση και θα ασχοληθη με τους προσβλητικους αυτους ακραιους χαρακτηρισμους των συμβουλων της, και βεβαια θα δωσει την δεουσα απαντηση.
4)  Για την αναληψη της προεδριας της ΠΑΕ, απο τον κ.ΔΗΜΑΡΧΟ κλπ. σιγουρα θα παρη την  απαξιωτικη απαντηση σε λιγες ημερες, ενω το νεο Δ.Σ θα πρεπει φυσικα να συνεργασθει με τους κ.κ. Τσαρτολια,Παπαθωμα,Γερολυμο'.'.'.
5)  Οσο για το ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, αυτο σιγουρα θα γινη, μονο που θα ειναι οπως και το προηγουμενο με το ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ φιλαθλων της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ για να σηκωθει και να φυγη.
      Τελειωνοντας εμεις θα του υπενθυμισουμε οτι στα τελη Μαρτιου φετος ζητησε την αναλογο βοηθεια απο την" ομαδα των 6 " με τους ιδιους παραπανω ορους και προυποθεσεις  και σε 48 ωρες τους  εδιωξε.
       Υπαρχει λοιπον καποιος σε αυτη  την πολη , που μπορει να βασισθη στα λεγομενα του και στις υποσχεσεις του?
         Ο σοφος λαος μας λεει¨.
" ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ,
   ΛΙΓΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ,
   ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ"

                 Η  ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Σ.Φ. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ " Κ..ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ"





15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολοι μαζι οργανωμενοι, και μη , να τον διωξουμε απο την ομαδα.Συντονειστε τις δρασεις για την ελευθερωση της ομαδας.

RED BLACK BULL είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
RED BLACK BULL είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ Σ.Φ.ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ Κ.ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ, για την ανωτερω δημοσιευση
RBB

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΣΟΒΑΡΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΔΥΝΑΣΤΗΣ.
ΝΙΚΟΣ Σ

Ανώνυμος είπε...

εγω ειμαι απο τους ΝΟΡΤΕΝΟΣ. Μπραβο για την ανακοινωση σας.
ΘΑΝΑΣΗς

Ανώνυμος είπε...

EYXΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ" SPORFMPATRAS" ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ.

Σ.Φ.ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ "Κ.ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ"

Ανώνυμος είπε...

Υποχρεωση τους ειναι.Δεν χρειαζοντε ευχαριστιες, γιατι στον σταθμο ας τουςεβριζε, κανουν την παπια για τα χαλια μμας.Ολοι ενωμενοι αχαιοι, ναβαχο,νορτενος, δαβουρλης, να τον διωξουμε

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΓΙΑ ΧΑΡΑΞΗ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΚΟΚΟ.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΛΙΟΣ ΑΧΑΙΟΣ ΤΩΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΛΤΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ .
ΤΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΘΕΛΕΙ ΕΝΟΤΗΤΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ .ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.2000 ΑΤΟΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΤΣΑΤΣΟΧΟΡΗΓΟΣ ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΣΚΕΥΗ.Ε ΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΞΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ.ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΥΓΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΜΙΛΤΟΜΠΑΚΑΛΗ -ΤΑΡΑΠΙΠΑ ΧΑΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΝΤΙΒΑΝΟΚΑΣΕΛΑ?
ΘΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

KYRIOI O STELAS APOFASISE NA GINEI ANTRAS.AGORASE MAYRO STRIGKAKI KAINOYRGIO
T/Z

Ανώνυμος είπε...

Αν αντι για 50 ημασταν προχτες 1000, μετα τις κρανιες και τον γιουχαραμε , θα σας ελεγα ολοι αυτοι οι ψωληδες που θα κρυβονταν.Αλλα δυστυχως ολο οι ιδιοι μπαινουμε μπροστα.Ηθελα να ξερα τι φοβαστε, και δεν ακολουθειτε;

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΩ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΤΖ

Ανώνυμος είπε...

Πως θα βρισκομασταν απο κατω αν ημασταν 1000 η περισσοτεροι εξω απο το επημελητηριο;Ισα ισα που δεν θα τολμαγε να πει τις μαλακειες του για παιδακια και αντιεξουσιαστες.Αλλα ολοι περιμενουν απο τους αλλους να κανουν το αυτονοητο.