Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΠΕΡΙ ΚΟΥΓΙΑ-ΛΑΠΠΑΔΩΝ-ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ.Η ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ.ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΦΕΥΓΕΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ.ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.ΕΓΩ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΚΙΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΠΑΤΑΤΟΦΡΑΟΥΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΠΠΑ .ΕΜ ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΠΥΤΖΑΜΟΒΕΡΜΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΙΗΛΜΟΣΧΟΠΟΥΛΑΙΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗ?ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΦΑ ΕΠΣΑ ΚΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ Ε...... ΜΠΑΜΠΑΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΠΕΛΟΠΙΔΑ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΑΔΑΗΣ .
ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΚΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.
ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΞΕΡΟΛΑΚΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΑΠΙΣΜΑ.
ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.
σκαι-χαι-λη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε ασχολησου με τον κοντο και την ομαδα, και μην μας τα πρηζεις για το λαππα.Το σαιτ ειναι για την παναχαικηΤι σε πειραζει αν θα πεσει η οχι ο ατρομητος.Εμας μονο η παναχαικη μας ενδιαφερει

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΜΕ.ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΠΠΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ.
ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΟΥΓΙΣΜΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ.ΕΛΕΓΜΕΝΑ-ΨΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΓΙΕ.
ΘΤΑΝΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΙΟΙ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥ ΛΑΠΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ.ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΔΙΣΦΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΡΑΟΥΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΠΠΑ.ΜΑΝΑΒΗΣ ΕΙΣΑΙ?
ΣΚΑΙ-ΧΑΙ-ΛΙ

Ανώνυμος είπε...

Δεν μ ενδιαφερει, αλλα εδω καιγεται η ομαδα μας και ασχολεισαι με τον ατρομητο, αυτο μου κανει εντυπωση.Πρωταρχικο ειναι να φυγει ο κοντος.Και ημαρτον ποιοι θα εμφανιστουν σαν σωτηρες; Ολοι αυτοι χρωστανε και της μιχαλους, πως θα παρουν την παναχαικη; Οι της ερασσιτεχνικης θελουν κλωτσιες οσες και ο κοντος.

Ανώνυμος είπε...

Μην τα τσουβαλιάζεις φιλαράκο,ο μεγάλος εχθρός της ομάδας είναι ο κοντός και το μόνο που μας απασχολεί είναι πως θα απαλλάξουμε την ομάδα από την καταστροφική παρουσία του.Δεν ξέρω γιατί σε καίει τόσο πολύ ο Ατρόμητος,αλλά μην προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις.Κώστας.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΛΑΠΠΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ
ΠΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΛΑΠΠΑ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ.ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ.ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.
ΤΙΜΟΣ