Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΟΤΑΝ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑ

  Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω την αθλια συμπεριφορα του κ.Αλεξη προς τους παικτες και παραγοντες του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ.  Συμφωνω με το αρθρο του ΠΕΤΡΟΥ ΛΕΒΕΝΤΑΚΟΥ.

Αλεξη πρεπει να καταλαβης εμεις στην ΠΑΤΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ. Δεν μας αρμοζουν να γινονται καταγγελιες για τραμπουκισμους και παρεμφερη γεγονοτα.

Γιατι πρεπει  να κανουμε πολεμικο το εργο του Β'.γυρου.?   Κερδισαμε και αυτο εχει σημασια.
Ολα τα αλλα ειναι για εσωτερικη  καταναλωση,  και οπως λεει ο ΠΕΤΡΟΣ ειναι για να δειξουμε στον κοσμο οτι εμεις ειμαστε μαγκες.

ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΝΩΛΗ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ  ΣΟΥΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ SITE ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 24",   ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΡΟ... ΑΜΝΗΜΟΝΕΥΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.   ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ,   ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ "ΕΛΕΦΑΝΤΑ", ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΣΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ "ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ" ΝΑ ΣΕ ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΟΥ.

Αντιλαμβανομαι οτι ο κ.ΑΛΕΞΗΣ πρεπει να βρισκεται σε δυσκολη κατασταση.

SPORT BILL

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να φυγει ο κοντος απο την ομαδα.Καμια στηριξη σε αυτον.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΟΡΙΩΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ.ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ.ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ.ΟΚ ?ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ.
ΤΖΙΜΗΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος στενοχωρηθηκε που εχασε το αιγιο;Οι συμπεριφορες του κοντου μικραινουν την ομαδα.Δεν μας ενδιαφερει ο παναιγιαλιος, αλλα η κατρακυλα της ομαδας .κοντε πουλο.