Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΕΓΕΛΑΣΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ
ΕΓΕΛΑΣΕΣ ΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕΜΕΝΑ

Επειδη εν θερμω δεν συνιθιζω να σχολιαζω τα κακώς  χθεσινα γεγονοτα, γραφω σημερα μετα απο 24 ωρες.
Μετα και την χθεσινοβραδυνη συνεντευξη του κ.Αλεξη στον κ.Γεωργουτσο του ΒEST TV της Καλαματας, θα αναφερθω επιγραματικα κυριως σε αυτα  που εδηλωσε ο ιδιος ο κ.Αλεξης.
                            ΤΙ ΕΙΠΕ
1)    ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΤΑ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
2)   Η  ΟΜΑΔΑ  ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
3)   Η ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
4) ΠΟΥΛΑΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ  ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

                             ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ

1) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ, Ο ΙΔΙΟΣ, Ο ΤΣΑΡΤΟΛΙΑΣ , Ο ΠΑΠΑΘΩΜΑΣ η ΕΓΩ?
2) ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ?
3) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΝ ΑΔΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ?
4) ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ κ.ΑΛΕΞΗ, ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΠΟΥΛΑΣ,

   ΑΛΕΞΗ ΕΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ  ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ, οτι δεν την πουλας λιγωτερο απο 3-4 εκατομ. τοτε μας δουλευεις ψιλο γαζι.
- κ. Αλεξη σου εγραψα πριν 1 μηνα οτι ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 1 ΕΥΡΩ + ΤΑ ΧΡΕΗ (ΟΠΩS ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ) ΕΝΩ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ  ΟΤΙ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ 600.ΟΟΟ.-
- Πιστευεις αληθεια κ.Αλεξη οτι μπορεις να πεισεις καποιον να αγοραση την ομαδα, οταν
α)  Κανενας επενδυτης που θελει να ξεπλυνει χρηματα ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΟΤΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ 20% ΣΤΟ 43%.

β) Η ΠΑΕ δεν εχει ελεγχθει Φορολογικα απο το 2004 μεχρι σημερα (με οτι αυτο συνεπαγεται) οπως ακριβως το γραφει και ο ορκωτος λογιστης σου στο τελευταιο πιστοποιητικο του δημοσιευθεντος Ισολογισμου της Παε, και με ζημια περισσοτερο απο 5 εκατομ.που οπως σου εχω τονισει πιο παλια δεν αναγνωριζονται ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ.

γ) Σου ειχα πει επισης πριν 1 ΜΗΝΑ   οτι σε λιγο καιρο θα κοβεις 200-250 εισιτηρια γιατι οι Πατρινοι φιλαθλοι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ.
   ΓΙΑ αυτο θα ασχοληθω μαζΙ  σου για τελευταια φορα μια και εθεσες εσυ πλεον το θεμα της πωλησης της ΠΑΕ, και να σου πω κατηγορηματικα οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ.  ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΛΟΙΠΟΝ  ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ 300-400 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΗ ΠΛΕΟΝ Η ΠΑΕ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.
   H ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ 1 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΩΛΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

-- ΔΙΟΤΙ Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΗ 1 ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΞΙΑΣ 1 ΕΚΑΤΟΜ. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-2015 Η ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ.

- ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ  ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜ. ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥ ΠΕΤΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Ε.Δ

- ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ο μελοντικος αγοραστης της ΠΑΕ θα πρεπει να δαπανησει 3 εκατπομ.ευρω, οταν προσφατα αγορασθηκε ο Πανθρακικος  με 1,8 κατομ.και με χρεη μονο 300 χιλιαδες.

Βεβαια συμφωνω οτι η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ  ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΥΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ.

 ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ κ.Αλεξη τι ακριβως πουλας. Δωσε μια περιγραφη , οπως ακριβως θα εκανες εαν πουλουσες 1 αγροτεμαχιο με ελιες. Που ακριβως βρισκεται ποσες ελιες εχει, ειναι κοντα σε δρομο, ειναι ποτισημο, και  ποσο απεχει απο την θαλασσα και αλλα που kanontas πληρη περιγραφη,

Δωσε μας λοιπον τα πληρη στοιχεια αυτου που πουλας και θα δεις οτι η τιμη που σου ανεφερα για το 1 ΕΥΡΩ ειναι η καλυτερη δυνατη που μπορεις να βρεθη αυτη την δυσκολη οικονομικα περιοδο που ζουμε.
  Βεβαιως εμεις μπορουμε να τρεξουμε και να βοηθησουμε να την πουλησεις, για να ΑΠΑΛΛΑΧΘΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΩΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ

 ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ.
ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ.

SPORT BILL

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μην τον πιστεύετε. Ο άνθρωπος παίζει θέατρο. Το ξέρει καλά το άθλημα λόγω ιδιοσυγκρασίας αλλά λαι λόγω επαγγέλματος

Ανώνυμος είπε...

Ακριβως ετσι οπως τα λεει ο βιλλ ειναι.3000000 κλωτσιες πρεπει να του δωσουμε, που 5 χρονια ταλαιπωρει ο πουστης μια ολοκληρη πολη.

Ανώνυμος είπε...

Σήκω φύγε να ξεμολέψει ο τόπος!

Ανώνυμος είπε...

ξερετε τι βλεπω βρε παιδια.ολο λογια ωραια θεωριες κουβεντες και εργα που να βγαλουν ζουμι τιποτα.δηλαδη ολο μπλα-μπλα.καντε κατι που να φερει ενα αποτελεσμα.
νιονιος ανω πολη

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΥΡΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ.ΟΙ ΔΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΒΟΗΘΟ ΛΟΓΙΣΤΗ ΣΕ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ.
ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜ.