Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΟΛΟ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ...ΠΑΨΕ ΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑ

Τον ρολο αυτον δεν μπορουσα να πιστεψω οτι μπορουσε να παιξη ο αποτυχημενος(και κατα την χθεσινη του δηλωση) προεδρος κ.ΚΟΥΓΙΑΣ.  Ο οποιος παριστανοντας την περιπεσουσα ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ εκανε τον συνηθες μονολογο του χωρις ερωτησεις ουσιας απο τους κονδυλοφορους.  Με θρασος απυθμενο κλαψουριζε λεγοντας τα χιλιοειπωμενα που μας λεη εδω και 5 χρονια ταλαιπωρωντας την ομαδα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙς ΚΑΙ ΟΙ ΕΠ[ΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ εχουν απομακρυνει τον κοσμο απο το γηπεδο κοβοντας 500 εισιτηρια και μαλιστα στο ντερμπυ με τον Ολυμπιακο Βολου.

ΑΛΕΞΗ η παπαντζα τερμα.   Καταλαβε το δεν σε πιστευει κανεις. Στα παραμυθια σου υα χιλιοειπωμενα . τωρα  λες οτι πουλας. Το τι θα πεις αυριο κανεις δεν ξερει. Πως μπορει καποιος να πιστεψη ενα ανθρωπο σαν τον κ.Κουγια . Και τι πουλας ρε Αλεξη, κατι που δεν εχει καμμια αγοραστικη και εμπορικη αξια, γιατι εχεις διωξει ολους τους παικτες και δεν αναφερομαι συγκεκριμενα γιατι ο κοσμος ξερει οτι δεν μπορεις να κρατησεις παικτη .

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.   Τωρα το πως ερχονται οι παικτες και οι προπονητες ειναι αποριας αξιον.  Το απετυχα που ειπες χθες ειναι λιγο .  Εσυ πετυχες να ειναι η ομαδα αποτυχημενη και ο νοων νοητω. 
 
Τι μπορεις να πεις εσυ για την ιστορικη αυτη ομαδα που ολοι σου εχουν γυρισει  την πλατη , και ουτε στο γηπεδο ερχονται.   Και καλα να σε εχει πικρανει ο ενας ,ολοι οι αλλοι ομως  ειναι για πεταμα και αξιζουν οι υποδικοι που εχης φερει κατα καιρους στη Πατρα.  Δεν υπαρχει Πατρινος που να εχη αναμιξη στα στημενα. Εγω θα σου πω τον λογο. Εχεις κομπλεξ ποδοσφαιρικο και δεν μπορεις να σταθεις σε αυτα τα θηρια ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ,ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗ,ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥςΕΧΕΙς ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΛΙΝΑΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΠΑΚΙΑ ΜΑΖΙ.

Ξεχνοντας τον Παππα, Τζανετουλακο, Σιδερη, και δεν σου λεω για το Λεβεντακο γιατι ειναι επιλογη σου να μην  ειναι στην λινατσα.

Αλεξη το εχεις χασει οριστικα το παιχνιδι δυστυχως. Καντινε οσο μπορεις πιο γρηγορα για να σωσεις οτι μπορεις.
Και δυστυχως ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΤΡΕΙΣ.

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ,
ΠΕΤΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΟΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΡΑΝ.ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.
ΤΑΚΗΣ-ΖΑΒΛΑΝΙ

Ανώνυμος είπε...

πουλα πουστη και φυγε

Ανώνυμος είπε...

Eσύ τα λες,Πέτρο,αλλά οι υπόλοιποι που είναι;Τι φοβούνται να εκφραστούν;
ΚΩΣΤΑΣ