Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΑΝ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΠΡΟΕΔΡΕ,  ...ΒΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑ

Τι να πουμε τωρα οτι δεν περιμενουμε τιποτε καλυτερο απο τον Αλεκο, παρα μονο τραμπουκισμους σε κανενα αποδυτηριο, σε καποιο παικτη, η σε προπονητη εχοντας διπλα του τους φουσκοτους μπραβους-οπως  θελεις πες τους-η παγκλαβαδοτους και αντι να ασχοληθη με την ομαδα του, αυτος απασχολειται με την αυτοπροβολη του.    Αλλα Αλεξη,  και εκει εχεις κατακορυφο πτωση, που οπως λενε στην Αθηνα  εχει φουσκωσει  απο τα Μποτοξακια-κατι που εγω δεν το πιστευω-.

Κερδιζοντας τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ανεβηκες στο καλαμι σου και δεν σου εκατσε καλα, και ουτε ποτε θα σου κατσει με την θλιβερη νοοτροπια σου που σε διακατεχη.  Καταλαβε το Αλεξη, δεν εχεις ομαδα για Πρωταθλητισμο, που μας σερβιριζες ολο το καλοκαιρι, και δεν μπορεις να κερδισεις αυτους τους μαχαλαδες που φτιαχνετε εσεις οι Προεδροι που ειστε και ασχετοι και επικινδυνοι με το αντικειμενο του ποδοσφαιρου, κανοντας καθε χρονο τα ιδια λαθη.

Παρτο χαμπαρι Αλεξη, παρα την στηριξη που εχεις απο τον τυπο και τα Μ.Μ.Ε, περνας αβρεχτος, ενω θα επρεπε να σε εχουν κανει λουτσα.    Εκεινο που εγω θα σου πω ειναι να διορθωσης την σχεση σου με τους αλλους ανικανους σαν εσενα της Ερασιτεχνικης Παναχαικης και να καθησετε να τα βρειτε ωστε να κατεβη η ομαδα παλι στο σπιτι της, και να αφησετε κατα μερος τους εγωισμους που δεν οδηγουν πουθενα.   Γιατι στο γηπεδο αυτο μπορεις να πας πολυ καλυτερα.

Και για να γελασουμε λιγο, καποια εφημεριδα λεει οτι η ομαδα ψαχνει για το γκολ.   Μεγαλο νεο μας ειπαν.  Μονο με δουλεια διορθωνεται η ανικανοτητα.

Θα αφησω ασχολιαστη τη δηλωση του προπονητη της ομαδος(τα ειδατε και σημερα).  Εγω θα του συνιστουσα να κρατηθη στο υψος του και να ασχοληθη με την ομαδα.   Το μονο που δεν πρεπει να κανεις ειναι να ασχολεισαι και να ακολουθεις τον προεδρο σου, που εχει περασει τα ορια της κοκκινης γραμμης. Και δυστυχως τα πληρωνει η ομαδα. Με ολο το σεβασμο κυρ προπονητα =Καφφε και ζαχαρη τα εχει κανει ο αμπαλος προεδρος σου=

Γεια χαρα,

ΠΕΤΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πετρο δεν εχετε καταλαβει τι ζηταει ο λαος της ομαδφας.Δεν θελουμε να τα βρει ουτε με την ερασσιτεχνικη ουτε με κανεναν.Το μονο που θελουμε ειναι να πουλησει και να φυγει.Και δεν τον στηριζει κανεις, παρα συγκεκριμενα δημοσιογραφακια του κωλου.Παρτε το αλλιως, δεν παμε καλα.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι στο επιμελητηριο στις 4.30 να του δειξουμε απο που πανε για Καλαματα.Η μεγαλη μερα για την Παναχα μας ξημερωσε.Πουλα και παρε τους ρουφιανους σου μαζι στην καλαματα