Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

O ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ, ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ


 ΟΤΑΝ Η ΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ

Προεδρε, και μεγαλομετοχε,  της  ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.

Ο ομιλος μας, δεν συνηθιζει να σου κανει ανακοινωσεις, και ουτε ειναι στις προθεσεις μας να   να σε διασυρουμε ειτε με αγωγες, ειτε με ανακοινωσεις που μπορει να ειναι και μηνυσιμες, ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ (καταφατσα)  ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ.

Πλην ομως οταν εφθασες, στο εξευτελιτικο αυτο σημειο, να αποκαλεις τον περιγυρο της παλαιας Παναχαικης?? (ειμαστε και εμεις μεσα), και να μας αποκαλεις, ΚΑΤΙΝΕΣ, ΑΔΕΛΦΕΣ, ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΥΣ,  ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ.  ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ.
ΕΦΘΑΣΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.

Δεν θα κανουμε αναλυση των πεπραγμενων σου τα τελευταια 5 χρονια , απλα σου λεμε ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ.  ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. “ Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Ε Σ” ‘.’. οριστικα και αμετακλητα.

Η φιλαθλη Πατρα, και ειδικα οι γνησιοι Παναχαικιωτες, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ   Π Ο Τ Ε  αυτες τις δηλωσεις σου.

ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ και εντος των προσεχων ημερων, να παραδωσεις την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΗ).
ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΑΙ ΕΦΘΑΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ.

Δεν μας νοιαζει που θα πας, και τι θα κανεις.  Πρεπει να  το καταλαβεις καλα αυτη την φορα , οτι η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ τελειωσε για σενα.

Τελειωνοντας να σου υπενθυμισουμε οτι ο σοφος λαος μας, λεει
“ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ.”


Περιμενουμε την επισημη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ της Ερασιτεχνικης Παναχαικης.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ “ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ”




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενας τρισαθλιος παραγοντισκος που ντροπιαζει την ομαδα και την πολη.Και καποιοι σαν τον σπυροπουλο τον σιγονταρουν.Ολοι οι πουσταραδες μαζι πανε.

Ανώνυμος είπε...

Ομαδα με μικρο μπατζετ σαν το μποι του ονειρευεται ο κοντος.Και μεις καθομαστε και ανεχομαστε τις μαλακειες που λεει.Ηθελα να ξερα ποτε θα ξυπνησουμε;

Ανώνυμος είπε...

Μα μας δουλευει ο κοντος και εμεις καθομαστε σαν μαλ...............Ξυπνηστε βρε............!!!!!!!!!χανομαστε!!!!!!!!!!!