Δευτέρα 7 Απριλίου 2014





 
" ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ"

Ο κ.τιποτας παλι εκανε το θαυμα του.  Ειπε τους Πατρινους ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ και διαφορα αλλα. Ρε πιτουρα εσυ μιλας για αδελφες ?  Γελαει ρε το πανελληνιο.   ΑΛΕΚΟ, " ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ".

ΤΙ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ Ο ΑΧΡΕΙΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ?  Ειπε οτι δεν τον συμφερει να εχη την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ. ρε τον παρλαπιπα, ξεχασε τα παντα που λεει και μας ξεφουρνηζει καθε λιγο και λιγακι ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

ΡΕ ΠΟΥΡΝΑΡΟΧΕΣΤΗ ,  τι νομιζες οτι αγορασες παπουτσια και τα επιστρεφης?
Αγορασες μια ομαδα που επι 5 χρονια την εχεις καταξευτιλισει.  Απο αρχοντισα την εχεις κανει κουρελου χωρις καμμια αγοραστικη αξια,  και μας λες τωρα οτι ζητας και 1 εκατομμυριο φραγκο.

Δεν δικαιουσαι να παρης ετσι που την καταντησες ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ.  ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ. Και μην ξεχασεις να παρης και τα πρωτοπαληκαρα σου και τους μπραβους σου, και κοπανησε την.  Η ΠΑΤΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΛΕΟΝ.

Η πορεια σου ηταν το ψεμμα και τιποτε αλλο.  Μου εδωσες ωραια πασα για να σου πω οτι " Η ΤΙΤΙΚΑ ΛΕΕΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ" 

Δεν αντεξες και μας εδειξες τον καραμπαμπαμ πουστικο εαυτον σου,  ενω ολα τα χρονια κατουραγες καθιστος, τωρα τι διαολο σε επιασε?
Εδω μπορω να σου πω, οτι Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΑΕΙ.
χα,χα.χα, χα....

ΠΕΤΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΟΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kaloooooooooo
ν.ν

Ανώνυμος είπε...

Πετρο, το σχολιο σου ειναι σωστο και μπραβο που μπορεις και επωνυμα και του τ χωνεις του κοντου.
Δεν επρεπε ομως και ηταν λαθος σου, να τον συνοδευεις στα τελευταια παιχνιδια τον κοντο. Εσυ εισαι με την ομαδα, και οχι με αυτο τον ..πουστη, που μας εχει καταστρεψει. Εισαι ομως ο Πετραν για μας, και πρεπει να εισαι παντα μπροστινος.
Νικος/Παναχα

Ανώνυμος είπε...

Niko/Panaxa, εχεις δικιο για τον Πετρο. Ομως ακομη και οι πιο μεγαλοι στη ηλικια κανουν ακομη ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ. κΑΙ Ο πΕΤΡΟς ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟς ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΣΙΑΣΗ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΔΙΑΣΕ ΠΕΡΣΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΛΥ ΑΤΣΑΛΑ.
Παντως, πρεεπει να το παραδεχθουμε οτι ο Πετρος εχει αμπαλα και του τα χωνει οσο κανενας αλλος. Μηπως χρειαζεται να τον ακολουθησουμε και εμεις, οταν ξαναπλησιασει στη Πατρα. Οι ντοματες θα εχουν φτυνηνει, και δεν εχω και λεφτα ρε παιδια, για να αγορασω κανενα κοφινι και να παω στα δικαστηρια οταν θα φανει ξανα για κανενα δικαστηριο. Διαβασα οτι αρχισαν οι αποχωρησεις παικτων ο ενας μετα τον αλλον. Τωρα τι θα πουλησει ο πουσταρας, ουτε και αυτος το ξερει.
Κοφινιας

Ανώνυμος είπε...

Πετρο, και λιγα του ειπες του παλιοπουστα. ΦΟΥΜΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΚΟ, ΟΤΑΝ ΕΛΘΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Τις ντοματες και τα γιαουρτια τα κανω δωρο εγω οσα θελετε.Αρκει να τα χρησιμοποιειστε εκει που πρεπει σε αυτον τον παλιοπουστα .

Ανώνυμος είπε...

Κοντε καριολη, σε ψαχνει ολη η πολη.Αδερφαρα που οσες γυναικες προσπαθησε να εχει τον κερατωσαν γιατι τον επιαναν με φανταρους, και τον εδιωξαν