Παρασκευή 11 Απριλίου 2014


ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ

ΑΛΕΞΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ.  ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ,  ΚΑΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΠΛΑΚΑ...  ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΣΟΥ.
 ΑΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ,  ΑΦΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ (κατα δηλωσιν σου)
ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΜΕ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ.... ΓΕΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.



 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ,  ΤΟΤΕ ΤΗΝ  ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΡΙΣΩ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,  ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ.
ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ..... ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΜΑΣ.

SPORT BILL

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να του πεταξεις την πλακα στο κεφαλι του κοντου. Μολις εμαθα απο τον ανηψιο μου οτι τους ειδοποιησαν οτι η ομαδα Νεων δεν μπορει να μεταβει στη Κρητη για το παιχνιδι με την Επισκοπη.Δεν εχει λεφτα ο ακατανομαστος και ετσι εκοψε το ταξιδι στους μικρους .κατα αλλα ειναι ο καλοπληρωτης. Φερτε μου την πλακα να του την πεταξω στο κεφαλι του πουστη.
Ν.Ν/Παναχα

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
RED BLACK BULL είπε...

αγαπητε ανωνυμε φιλε, οπως εχουμε ξαναπει, δεν μπορειτε να βλασθειμειτε με ακατανομστες φρασεις για τον οιονδηποτε, ποσο μαλλον για την πρωην γυναικα του . Δεν χρειαζεται να γραφετε ολοκληρη την λεξη, μπορειτε ομως να βαζετε ..............., και ολοι καταλαβαινουμε την σημασια της και τι υπονοειτε.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια τι βλεπετε σχετικα με τον κοντο;Θα φυγει η θα περασουμε αλλη μια χρονια στερησης, με τον πουσταρα;