Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΛΩΤΣΑΣ ΜΙΑ..ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Μεχρι σημερα το βραδυ εχει το περιθωριο να απαντησει ο κ.Αλεξης στο γνωστο μεγαλοεπειχηρηματια/παραγοντα της Πελοποννησου,  για να του παραδωσει το πλειοψηφικο πακετο των μετοχων της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.
Ο κ.Αλεξης το διαψευδει,  αλλα οπου  καπνος και ..φωτια.  Κυριε Αλεξη, ακου την συμβουλη μου, μην κλωτσησεις την 2η ευκαιρια που σου παρουσιασθηκε σε 10 μηνες.  Πουλα την οπως σε εχω συμβουλευσει  με 1 ΕΥΡΩ. Το καλο σου θελω, για να μας αδιασεις την γωνια ...μια ωρα νωριτερα.

SPORT BILL

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα, οντως ισχυει ρε φιλε;Και γιατι δεν βγαινει επωνυμα να το πει να τον πιεσει ολη η πολη, γιατι ετσι μπορει να λεει ο κοντος οτι θελει, οπως χθες που ειπε οτι δεν υπαρχει προταση.

RED BLACK BULL είπε...

ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ ...ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΞΑΝΑ.
ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΚΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ..ΛΑΚΙΞΕ.
ΚΑΚΩΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ... ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ
SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να αντιδρασουμε μια φορα κι εμεις σκληρα, οπως οι του ποκ, ας γινουμε καφροι για το καλο της ομαδας, αλλιως δεν χαμπαριαζει ο λακαμας.Μονο με ξυλο θα φυγει ο κοντος.

Ανώνυμος είπε...

Ο επίδοξος επενδυτής εμφανίστηκε τελικά. Λεονάρντο κουρατολο παράγοντας Πανηλειακού και Καλαμάτας. Λέτε να γίνει κάτι; Και αν ναι ποιο είναι το ιστορικό του κουρατολο γιατι προσωπικά εγώ δε γνωρίζω πολλά πράγματα για αυτόν. Αν και εκ πρώτης όψεως θα ήθελα να αγοράσει για να φύγει ο δικηγόρος.
Σάκης

RED BLACK BULL είπε...

ο κοντος μυρισε ..το ατελειωτο χρημα του κ.Φιλιπου Κ......ης, αλλα πλουσιος (παμπλουτος μπορει να ειναι) ..μαλακας ομως δεν ειναι.
Μπορει να ξερει και να ομιλη ελληνικα, αλλα μαλλον για νεα σμυρνη θα την κανει.Και οταν την κανει, οι πληροφοριες μου λενε θα παει για το πρωταθλημα .Οχι βεβαια της Β΄'Εθνικης, αλλα της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ.
κυρις κοντε εχασες, παλι την ευκαιρια, πηγες για μαλλι και βγηκες κουρεμενος.
SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΟΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ;ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ, ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.