Κυριακή 27 Απριλίου 2014

 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ "Κ.ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ"

Ο Συνδεσμος φιλαθλων Κ.ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ,  ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ  Ε-ΜΑΙΛ.
" Ο  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΝΕΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ."
Η πρωτοβουλια του Κωστα Χριστοπουλου, οπως αναφερεται παρακατω,  βρηκε θετικη ανταποκριση στα μελη μας.

Κώστας Χριστόπουλος: «Η Παναχαϊκή στα χέρια των πατρινών»

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πόλη» και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Χριστόπουλος, μετά την συνάντηση που είχε με φιλάθλους της Παναχαϊκής έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εύλογη ανησυχία και προβληματισμό εκφράζουν οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής για το μέλλον της ομάδας. Η Παναχαϊκή δεν είναι και δεν πρέπει να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Η πρόταση του συνδυασμού μας είναι να δημιουργηθεί μια αθλητική εταιρεία λαϊκής βάσης, στα πρότυπα της επιτυχημένης λειτουργίας της ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας στο μπάσκετ. Προς αυτή την κατεύθυνση καλώ και τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις να δεσμευτούν για την σύγκληση σύσκεψης στις 26 Μαΐου 2014, με την συμμετοχή του Διοικητικού Συμβουλίου της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης, του Συλλόγου Παλαιμάχων, των συνδέσμων φιλάθλων και των φορέων της Πάτρας, ώστε να ξεκινήσει η μεγάλη προσπάθεια. Η Παναχαϊκή πρέπει να επιστρέψει στα χέρια των Πατρινών!».




11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή η κίνηση του Χριστόπουλου...ειδα και στο Μουτζουρουλια το Σαββατο Οικονομοπουλο με πολλούς δικούς μας αλλά δεν μπορούσα να κάτσω, ξέρετε κάτι?

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ .

RED BLACK BULL είπε...

ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ/ΔΗΜΟΤΙΚΟ/ΠΡΟΣΩΠΟ , ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ , ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.
ΤΟ SITE MAS , ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖEI ΜΟΝΟ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ,,,ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ειναι.Αν και ο χριστοπουλος ειναι Παναχαικη, αμφιβαλλω αν ειναι εναντια στον κοντο.Μονοι σιγουροι απεναντι του κοντου και μαζι μας ειναι ο Δημαρας , ο Πελετιδης, και ο Σπαρτινος.Ο μυρτσος και 2-3 ακομη που ειναι μαζι με το χριστοπουλο, ειναι ανοιχτα υπερ του κοντου.ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΑΔΕΛΦΕς.

Ανώνυμος είπε...

Αρχικά θα ήθελα να πω πως είμαι από τη φύση μου απαισιόδοξος άνθρωπος αλλά η κινητικότητα των τελευταίων ημερών με αναγκάζει να είμαι αισιόδοξος για να φύγει ο δικηγόρος αφού βλέπετε δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς.
Σχετικά με την πρόταση χριστοπουλου θα ήθελα να πω πως είναι στη σωστή κατεύθυνση αλλά είναι καθαρά ψηφοθυρικη. Ο Χριστόπουλος είναι υπέρ του Κοντού και αυτό προκύπτει και από την ελπίδα του τελευταίου να εκλεγεί εκείνος δήμαρχος.
ΥΓ ΠΡΟΣ SPORT BILL
Φίλε μου μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες για την Παναχαϊκή. Είναι η μεγάλη μας καψούρα. Αλλά μη λες ότι μας νοιάζει μόνο η Παναχαϊκή. Υπάρχουν και αλλά πράγματα στη ζωή και η ψήφος δε θα πρέπει να καθορίζεται αποκλειστικά από το συμφέρον της ομάδας μας. Φυσικά αυτό μας καίει ωστόσοδεν είναι και το μόνο πρόβλημα των Πατρινών και της Πάτρας. Προσέξτε γιατι το ποδόσφαιρο εμπλέκεται στην πολιτική, όλοι αγαπάμε την ΠΓΕ αλλά τουλάχιστον για μένα οι άστεγοι της αγίου Νικολάου και της αγίας Σοφίας προηγούνται. Και όχι δεν κάνω πολιτική προπαγάνδα ή λαϊκισμό (άλλωστε σε τι με οφελει υποψήφιος δεν είμαι) αλλά πρέπει να μας απασχολεί η γενικότερη πολιτική του κάθε υποψηφίου και μέσα σε αυτήν και η παναχα.
Σάκης

Ανώνυμος είπε...

Σωστα υπαρχουν υποψηφιοι ικανοι να λυσουν κι αλλα προβληματα, αλλα και της παναχαικης.Ο χριστοπουλος δεν ειναι απο αυτους

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα σας παιδια, ειμαι ο Φανης Παπαγεωργιου. Το θεμα της ομαδος μας ειναι πολυ ιδιαιτερο.Πραγματι δεν ειναι προεκλογικο προιον για τους οπαδους μας. Το μονο που πρεπει να μεινει απο αυτη την κατασταση ειναι να δημιουργηθει συσπειρωση της πολης κ τοιχος ολων απεναντι στον 178.Οπως λεει ο φιλος παραπανω εγινε μαζωξη στο Σταθη το Σαββατο κ οι επαφες συνεχιζονται...Συμμετεχω σε αυτες ως υποψηφιος με Ν.Οικονομοπουλο κ νομιζω οτι η συμμετοχη μου κατι λεει...Μπορει ολοι οι υποψηφιοι να θυμηθουν τωρα την ομαδα μας, αλλα να ξερετε οτι υπαρχουν παντου στελεχη που αγωνιουν κ προσπαθουν γι αυτο που ολη η φιλαθλη Πατρα θελει.ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Ξερεις κανεναν αλλο πατρινο που ασχολειται με τα κοινα να εχει ανακαλυψει τηνΠαναχαικη μεχρι σημερα??Να μου πεις ονομα? Σε παρακαλω...

Ανώνυμος είπε...

ο χριστοπουλος ηταν στην πορεια ΚΑΤΑ του κούγια στις 26-1-2011..ειναι απολυτα εναντιον του κουγια..μην χαθουμε στα μικροπολιτικα.οποιος και να ειναι δήμαρχος ΣΚΟΠΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΙΟΥ.καλη επιτυχια σε ολους τους παναχαικιωτες απο όλους τους συνδυασμους!

Ανώνυμος είπε...

Εγω φιλε ξερεις ποσους ειδα στην πορεια, που μετα εβγαζαν μαζι φωτο;Ετσι κι αλλιως θα δουμε τι θα γινει, αλλα αν βγει ας προσεξει τι θα πραξει σε σχεση με τον κοντο.

Ανώνυμος είπε...

Τον χρυσανθακοπουλο, και τι σημαινει αυτο;Γιατι δεν αντεδρασε οταν μας εχει πει, αδερφες, λαμογια, πραζακηδες ο κοντος;Ο Δημαρας ειπε ξεκαθαρα οτι ειναι ντροπη να ειναι προεδρος ο κουγιας στην παναχαικη.Θυμηθηκε 1 μηνα πριν τις εκλογες τις λαικες βασεις ο χριστοπουλος.Ειναι καθαρα υπερ του και οπως λεει και ο φιλος πιο κατω η μηνη σανιδα σωτηριας του κοντου.Αν θελει να βοηθησει την ομαδα ας βρει αγοραστη, η να την αγορασει ο ιδιος και να ερθει μετα να συζητησει για λαικη βαση.Για μενα προσωπικα αν καποιος ψηφιζει και με γνωμονα το καλο της Παναχαικης, οποιονδηποτε αλλον εκτος του χριστοπουλου και της σαμουρη πρεπει να ψηφισει.