Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ο ΒΕΛΗΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ , ΠΑΡΑΧΩΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥ 90% ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ  ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. KΑΙ ΛΕΜΕ  ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ,  ΚΑΙ ΜΕ ΙΚΑΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ Β'ΕΘΝ.

- Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ,  ΚΑΙΤΟΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ , ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ.

ΚΑΝΤΟ ΛΟΙΠΟΝ κ.ΑΛΕΞΗ,   ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ. ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΑ , ΠΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ 1 ΕΚΑΤΟΜ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΟΥ.    ΑΥΤΟ ΞΕΧΝΑ ΤΟ.

SPORT BILL

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O ΒΕΛΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΜΕ 1 ΕΚΑΤΟΜ.+ ΤΟ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ.
Ν/ΠΑΝΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο κοντος να φυγει κι ας παρει οτι ζηταει.Και μην συγκρινετε το Απολλωνακι με ταβανι τα 1000 εισητηρια, με την Παναχαικη μας, που μπορει ανετα γιατι το εχει κανει παλιοτερα, να ειναι στις 5 πρωτες παε σε εισητηρια.Kai exei kai mia polh apo pisv na sthrijei

RED BLACK BULL είπε...

δεν εχω αντιρρηση, πλην ομως ποιος θα του δωσει αυτα που ζητα?

Ανώνυμος είπε...

Το πιθανοτερο σεναριο για μενα ειναι να παρει το αφμ και να την κανει για καλαματα.Εμεις πως μπορουμε να βοηθησουμε να βρεθει αγοραστης;Ο Καυμενακης, ο Μαρλαφεκας, και οσοι εχουν ακουστει κατα καιρους που ειναι;

RED BLACK BULL είπε...

το αφμ δεν μπορει να το παρει εκτος της περιφερειας μας (αχαια-ηλεια-αιτωλοκαρνανια). εμεις πρεπει να ψαξουμε μονοι μας, δεν μπορουμε να περιμενουμε αλλο. παντως κανεις Μαρλαφεκας ,Καυμενακης, θα ενδιαφερθει διδοντας στον κοντο καποιο ποσο .Μονο ΔΩΡΕΑΝ, ΚΑΙ ΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Αρα εχει δικιο ο κοντοπιθαρος που λεει οτι δεν ενδιαφερεται κανεις.Αν την δωσει ετσι και λεμε αν, δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.Σαν να δεχομαστε οτι θα τον φαμε στην μαπα παλι.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη βρεθεί άνθρωπος που θα κάνει τα εξής:
1)θα δώσει ένα μυριο στον Κούγια
2)θα δώσει ένα.μυριο για τα χρέη
3)θα ρίξει χρήμα για την εγλυκαδα
4)θα ρίξει χρήμα για τις οποίες επισκευές χρειάζεται η αγυια
5)θα ρίξει χρήμα για να δημιουργήσει μια ομάδα εκ του μηδενός.
Αυτά δε γίνονται! Θα πρέπει να πληρωθούν τα χρέη, να δοθεί η ΠΑΕ δωρεάν για να υπάρξει μια πιθανότητα. Ο δικηγόρος έχει λυσσάξει να πάει Καλαμάτα αλλά δε προτίθεται να προχωρήσει σε εκκαθάριση γιατι θα πληρώσει τα πάντα. Και μην ακούτε αυτά που λέει πως τα χρέη είναι του Μακρή και των προηγούμενων. Έχει υπογράψει χαρτιά σύμφωνα με τα οποία αναλαμβάνει την πληρωμή τους. Αλλιώς γιατι βάζει λεφτά για παλιά χρέη; Για τη φουκαριάρα τη μάνα του; Η λύση είναι αν δε βρεθεί αγοραστής να εκλεγεί κάποιος έντιμος δήμαρχος και να πάνε οι μετοχές στο δήμο. Ή έστω σε μια ερασιτεχνική που θα αποτελείται από έντιμους ανθρώπους.
Σάκης