Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

O KATHΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Η ομαδα σαπιζει συνεχως και ο Αλεξης ΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ".  Η πρωτη του κινηση ηταν να αλλαξη προπονητη ενω το γηροκομειο που εχει φτιαξει παραπεει και κανεις δεν ξερει που θα φθασει,
Μα ειναι δυνατον μια ολοκληρη ΠΑΤΡΑ που παραγει παικτες να μην παιζει ουτε ενας πατρινος.
Και εγω τιμιως και ευθαρσως ρωτω. Ποιο ειναι επιτελους το προβλημα σου Αλέξη και δεν μας το λες. Εχεις κομπλεξ με τα πατρινοπουλα. Εαν εφερνες τιποτε παικταραδες πρωτοι εμεις θα σε χειροκροτουσαμε.  Εχεις φερει ολα τα σαπακια.  Που ειναι τα πρωταθληματα και οι παιχταραδες που μας ελεγες εσυ και οι εγκαθετοι κονδυλοφοροι που σε περιτρυγυριζουν.
Γι'αυτο ασε τους διαιτητες στην ακρη και ειναι λιγα τα 2 γκολ που εφαγες.  Μια 4αρα ηταν το πραγματικο σκορ ενω η αποβολη επρεπε να εχη γινη απο το πρωτο μαρκαρισμα.
Μη  πιανεσαι απο τους διαιτητες γεια να βγεις λαδι. ,  Με την καρναβαλικη ομαδα που εχεις φτιαξει δεν πας πουθενα, ενω εχεις αλλαξει 50 προπονητες. Δεν σου μενει τιποτε αλλο. Απλα φορεσε μια φορμα ρε Αλεξη μονο εσυ μπορεις να σωσεις το τρελοκομειο σου.

Εμεις θα συνεχισουμε με τους παικτες που ειχες και τους εδιωξες στο Αιγιο, ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ, ΣΚΑΡΤΣΙΛΑ,ΑΓΟΥΡΙΔΗ, ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΥ,ΓΚΟΤΣΟΥΛΙΑ,ΛΑΖΑΝΑ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ, ΜΠΟΥΡΛΑΚΗ,ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

ΠΕΤΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πέστα Πέτρο, μπάς και φύγει ο ακατανομαατο;. Την διέλυσε την ομάδα ο κοντός.
Νίκος παναχα