Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

HTAN EΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Παρακολουθησα τις 2 εκπομπες χθες και την προηγουμενη εβσομαδα στο BEST TV της Καλαματας με τον δημοσιογραφο ΓΕΩΡΓΟΥΤΣΟ,  που αποκαλυφθηκε μετα και τις  χθεσινες δηλωσεις του κ.Ραλλη -Προεδρου της Καλαματας_-οτι ειχε συνομιλησει με τον Κουγια για την μεταφορα της Παναχαικης στη Καλαματα  απο τον Ιουνιο. Και  δεν ευοδωθει λογω του τυπικου προβληματος γιατι η Καλαματα ανηκει σε διαφορετικη περιφερεια απο την  Πατρα,  και εκει σταματησαν οι διαπραγματευσεις.

Ειχαμε αναδειξει μεσω του blog μας την ειδηση αυτη, αλλα δεν ειχαμε τις καταλληλες μαρτυριες για να το αναδειξουμε περισσοτερο.

Το θεμα μας ειναι οτι πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι ο.κ.Αλεξης ανα πασα στιγμη μπορει να κανει το απροβλεπτο. Θα μου πει βεβαια καποιος  οτι μετα δεν θα  μπορουσε να εμφα νιστει στη Πατρα, γιατι υπαρχουν και γιαουρτια αλλα... Γιαννινα
. Εμενα ομως με  νοιαζει  τι κανουν τα ΜΜΕ της Πατρας και δεν  δημοσιευουν κατι τετοιες ειδησεις και "ποιουν την νησσαν,"
Ομως σιγουρα σε λιγο καιρο θα επανελθουμε με περισσοτερα στοιχεια.

SPORT BILL

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι να το ειχε κανει ο παπαρας.Τωρα θα παιζαμε εστω στην Γ αλλα με αξιοπρεπεια και γεματη Αγυια.

RED BLACK BULL είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΓΡΑΦΑΜΕ <>ΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΡΑΛΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΕΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ <>.ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΥΛΟΥΔΑΔΕΣ ΔΙΓΕΝΗΔΕΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΑΙΟΙ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ .ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕ ΤΟΝ.ΦΩΝΑΞΤΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ (ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ).ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΜΑΚΗΣ