Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ .ΤΙ ΕΓΙΝΕ .ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΛΟΓΑΜΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ .ΑΦΟΥ ΟΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ .
ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ .ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ -ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ -ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΗΔΕΝ .ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΔΗΛ.ΔΙΓΕΝΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΑΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΙΝΤΕΡ.ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ.ΚΩΣΤΑ ΧΡΗΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ .Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΝΙΚ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και για να λέμε την αλήθεια φίλε Νικ δε χρειαζόταν και μαντική ικανότητα η προβλεψη. Είναι γνωστό πως στόχος του δικηγόρου δεν είναι να οδηγήσει σε επιτυχίες μια ομάδα αλλά να τη χρησιμοποιεί ως βιτρίνα για να κάνει ο,τι κάνει και για να επιβάλλει ο,τι επιβάλλει. Το έχει αποδείξει αυτό και σε άλλες ομάδες. Όταν όμως αυτός φύγει(γιατί κάποια στιγμη θα φύγει αργά ή γρήγορα) όλο το συναφι που τον στηρίζει θα εκτεθεί και δε θα μπορεί να περάσει ούτε έξω από την αγυια. Αυτά για να ξέρουν ορισμένοι ότι όταν κρατάς μια στάση υπάρχουν και συνέπειες. Όπως δηλαδή τώρα εμείς δε μπορούμε να πάμε στο γήπεδο γιατι δε θέλουμε το δικηγόρο έτσι και αυτοί όταν αυτός φύγει ,από την Αγία Σοφία μέχρι την αγυια αλλά και σε όλη την Πάτρα δε θα μπορούν να κυκλοφορήσουν.
Σάκης

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚ.ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΤΗς ΠΑΤΡΑΣ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ,,,ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.
ΤΑΣΟΣ/ΠΑΝΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

επισης ΟΛΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ ΒΑΡΔΑΛΑΠΑΙΩΝ..ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΧΗ.ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ .ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ,.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ -ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ