Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ο ΘΑΝ.ΤΖΗΛΟΣ "ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ" ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ

Δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα με τον Τζηλο διαιτητη στα Ψαχνα.  Με  προβληματιζει οτι εβαλαν Διαιτητη -ταλεντο για υποψηφιο της Σουπερ Λιγκας, στα  Ψαχνα.    Λιγοι ξερουν τι σημαινει "ταλεντο" στη διαιτησια.   Εμεις το ψαξαμε καλα και σας λεμε οτι εχουν βαφτισει ετσι την κατηγορια αυτων των Διαιτητων  που  ταχα ειναι ταλεντα προκειμενου να μπορουν να τους εχουν στο χερι πιο ευκολα  και να τους χειραγωγουν οπως θελουν.   Μπορει να υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις στη κατηγορια αυτη των Διαιτητων , ομως ειναι μονο 2-3  που ισως  δεν ακουν και πολυ καλα οταν χτυπησει το τηλεφωνο .

Στη κατηγορια ομως του Θαν.Τζηλου, κρατω πολλες επιφυλαξεις και απο οτι γνωριζω, μολις 'ακουστει η γνωστη φωνη απο τον Ευβοικο  χωρο, μαλλον θα κατσει προσοχη και θα παει διαβασμενος.
Δεν θελω να στενοχωρησω τον κ.Αλεξη με περισσοτερα επειδη  θεωρω οτι "νομιζει οτι τα ξερει ολα"  . Και την Κυριακη το βραδυ θα εχουμε παλι ανακοινωσεις για την Διαιτησια.  Πλην ομως οι πατρινοι φιλαθλοι ξερουν οτι η ομαδα παει στα Ψαχνα  ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ.
Καλη επιτυχια στη ομαδα

SPORT BILL

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΞΕΡΟΛΑΣ.ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΠΕΝΤΕ ΚΙΛΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΛΕΕΙ. ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΗΤΑΝ ΞΙΝΟ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ .ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΕΤΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΕΙ.ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΔΗΛΑΔΗ .ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ .ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ.ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΣΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΥΤΟ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΓΚΡΟΜΠΕΛΑΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ.
ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ .ΜΟΝΟ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.
ΚΩΣΤΑΣ -ΠΑΡΑΛΙΑ