Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΚΕΡΔΙΣΕ ΨΑΧΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗ

 Μεγαλη νικη ψυχολογικη με 1-0 στα Ψαχνα που κερδισε τον Ηρακλη, τον απερIγραπτο διαιτητη ΤΖΗΛΟ, και τον ...αναπληρωτη  προεδρο.
Χωρις μεγαλη εμφανιση, κατορθωσε να ανταπεξελθη στο μεγαλο...σπρωξιμο  του Τζηλου, οπου ολα τα εβλεπε οπως τα ειχαμε προβλεψει.     ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ κ. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ, και τα καταφερε κατα το ημισυ διοτι η τυχη ηταν με το μερος
της  ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ.
ΤΩΡΑ θα μου πει  καποιος πως εβγαλε την 2η κιτρινη σε παικτη του Ηρακλη. Σας απαντω. Κατα λαθος. <ειχε ξεχασει την 1η καρτα στο Α.ημιχρονο, και για να ισοφαριση την αβλεψια του αυτη, εβγαλε 8 κιτρινες καρτες στην ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ. η τυχη ομως ηταν με την πατρινη ομαδα, αφου δεν καταφερε να σημαδεψει καποιο πατρινο παικτη με 2η καρτα.  Του ξεφυγε τελειως ο πειθαρχικος ελεγχος του Τζηλου, και ο γραφικος προεδρος του Ηρακλη με την γκαγκστερικη φατσα ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΞΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 90-10 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ  και δεν μπορουσε να πιστεψει οτι εχασε αυτον τον αγωνα..
Στη τεχνικη  αναλυση του αγωνα δεν υπεσερχομαι, διοτι αλλοι πιστευουν οτι  παιξαμε καλα και αλλοι οχι.
Την δευτερα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ  ΒΟΛΟΥ θα δουμε εαν η νικη αυτη ηταν τυχαια.
Παντως  κ.Αλεξη εαν βγαλεις καποια σκληρη ανακοινωση  για την αθλια διαιτησια ολοι θα ειναι με το μερος σου.
Θα εχεις απολυτιο δικιο.

SPORT BILL

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΤΛΠ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ.
Κ/Ρ