Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

NEΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΓΙΑ 

Ο κ.ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΓΟΥΛΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 0-3 ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ "ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ"ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΔΟΛΑΙΜΗ ΞΕΦΟΥΛΚΗΣΕ ΠΑΛΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΔ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ , ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΜΠΑΞΗ, AMΠΑΡΚΙΟΛΗ, ΚΑΙ ΣΙΑ .

- ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ
. ΜΑΛΛΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΥΤΜΠΟΛ-ΛΙΓΚ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ.

- ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΕΙ κ.ΑΛΕΞΗ. ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ, ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ. ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΡΕ ΑΛΕΞΗ. ΚΟΥΡΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΠΑΝΑΧΑ.

SPORT BILL

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον πιστευει κανενας??κουρασε??λαθος....εδω ο Dennismegameikalaokontos κανει προβλεψεις για την ενδεκαδα για.Παρτε το χαμπαρι οσο υπαρχουν βλαμμενοι σαν αυτον τον τυπο δεν υπαρχει περιπτωση να αφησει την ομαδα.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως αυτα τα κσρκινωματα που τον γλειφουν και τον στηριζουν , υπαρχουν ακομη.Αν δεν τους απομονωσουμε θα συνεχιζει ο παπαρας το καταστροφικο εργο του

Ανώνυμος είπε...

XAΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΕΥΡΟΥ,ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ. ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΧΑΙΚΑΡΑΣ Ο ΓΛΥΦΤΗΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

το καλο ειναι οτι τους περισσοτερους απο αυτους τους γνωριζουμε.......