Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΟΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ...

Μετα και την χθεσινη παρουσιαση των νεων παικτων της Παναχαικης, ο κ.Αλεξης λιγολογος για πρωτη φορα υποσχεθηκε οτι φετος .....θα ηρεμησει.

Βεβαιως το μεσημερι στο ΣΚΥ TV ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ACTION 24 ΤV, ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ" κουγειο"  ρεσιταλ περι παραγκας, στημενων αγωνων, βρωμικων Διαιτητων κλπ.κλπ.
Το γραψαμε και χθες και θα το επαναλαβουμε και σημερα. Αληθεια το εννοει οτι φετος θα ηρεμησει, η παλι μας δουλευει ψιλο γαζι. 

Πρεπει να καταλαβη οτι καθε δηλωση του γεννα 100 εχθρους, και η ομαδα ειδικα φετος χρειαζεται την ηρεμια της, και οχι να ανοιξουμε νεες πληγες αντιπαραθεσης με τον οιονδηποτε.
Εαν μπορεσει να το καταλαβει θα βγει οφελειμενος, εαν οχι, θα την πληρωσει η ομαδα, και φυσικα αυτος ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

 Και εν πασει περιπτωσει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ ΟΤΙ "ΟΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΟΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΟΥΣ.

SPORT BILL

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο λυκος αλλαζει τριχωμα, και οχι τομαρι.Τα ιδια ελεγε και περυσι.Μετα την πρωτη τριαρα να δουμε αν θα τητησει τις παπαριες που λεει.

ΕΥΘΥΜΗΣ ΜΟΥΓΓΟΛΙΑΣ είπε...

Αυτή η φαινομενική αλλαγή πολιτικής από τον πρόεδρο πολύ μας προβληματίζει. Και να ήθελε να τον πιστέψουμε, είναι πολύ δύσκολο. Όλοι μας περιμένουμε πότε θα τα κάνει μπάχαλο. Πάντως είμαστε η μόνη ομάδα που οι φίλοιτης, επί μία δεκαετία τουλάχιστον, ασχολούμαστε με τα διοικητικά και τα αντίστοιχα κουστσομπολιά, και ποτέ με τα καθαρά αγωνιστικά θέματα.Έχουμε γίνει ειδήμονες στις νομικές διαδικασίες, στους ισολογισμούς των Π.Α.Ε. και άλλα τέτοια.