Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΛΗΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΗΣ Ε.Ε.Α

 Την προσεχη Τριτη η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (Ε.Ε.Α)  θα εξετασει τα δικαιολογητικα για την πιστοποιηση των ομαδων της Β'ΕΘΝΙΚΗΣ (μονο 3 ομαδες εχουν παρει μεχρι σημερα)  και μεταξυ αυτων και τον ελλιπη φακελλο  της Παναχαικης.
- Διερωταται ο καθε υγιης φιλαθλος της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.   Γιατι υπηρξε αυτη η παραπληροφορηση οτι η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ειχε παρει 1η απο ολες τις ομαδες την αδειοδοτηση ?
 Ποιος ειναι αυτος που δινει τετοιες πληροφοριες και ποιο εντυπο των Μ.Μ.Ε τα περνα και τα γραφει χωρις καν να ελεγξει την πραγματικοτητα.  Εαν οι δημοσιογραφοι της περιοχης μας εχουνε καταντησει" internetikoi πληκτρολογοι"  και δεν κανουν ρεπορταζ  τοτε δεν λεγονται δημοσιογραφοι,   παρα μονο πληκτρολογουν την ειδηση απο οπου και αν προερχεται.

- Εμεις εδω ειχαμε κατ'επαναληψη τονισει, οτι κατι τρεχει... στην ομαδα και δυστυχως θα γινουμε μαντεις κακων μαντατων.   Εν πασει περιπτωσει , ας ελπισουμε οτι μεχρι την Τριτη θα εχουν προσκομισθει ολες οι ελειψεις του φακελλου στην ΕΕΑ , ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ.  

- Γιατι κυριε Αλεκο μας, λαθος εκφραση συνεχιζεις να πιπιλας δεξια και αριστερα περι ....κεφενειων
ομαδων στην Β'Εθνικη.  Για ψαξου  καλα.....

SPORT BILL

Δεν υπάρχουν σχόλια: