Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ο κ.ΑΛΕΞΗΣ ΤΗΛΕΚΡΙΤΙΚΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

- Μετα την  αυτοανακυρηξη του σε τεχνικο διευθυντη ο κ.Αλεξης σημερα εδωσε εξετασεις και περασε με αριστα μετα την μεσημεριανη του εμφανιση στη SKY TV οπου μας ανελυσε με ευκρινεια ποιος ειναι ο νεος κανονισμος του OΦ-ΣΑΙΝΤ που ισχυει απο 1/7/13 .
. Το sky tv το μεσημερι στις 15.30 εδειξε 17 φορες το γκολ της ισοφαρισης της ΒΕΡΟΙΑΣ  με τον Παναθηναικο. Και ο κ.Αλεξης σαν διαπρεπης τηλεκριτικος διαιτησιας  εβγαλε  σαφως την κατηγορηματικη αποψη οτι το γκολ ηταν οφσαιντ.   Οποτε εδω φιλοι Διαιτητες στη ΕΠΣΑ μην στενοχωριεστε εαν δεν μπορουν οι καθηγητες σας, να σας αναπτυξουν το ΟΦ-ΣΑΙΝΤ .
Υπαρχει ο κ.Αλεξης ετοιμος να σας αναπτυξει το νεο κανονισμο.

Αλλα βεβαια ανεπτυξε και  παλι την" Κουγεια"  θεωρια περι στημενων αγωνων και τα λοιπα που ολοι γνωριζετε. Και βεβαια ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΠΙ 20'ΛΕΠΤΑ , ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.  τι δουλεια εχει" ο φαντης με το ρετσινολαδο",  να πιαστει με την αδικια( ?)  που εγινε στον Παναθηναικο και να γινη ο υποστηρικτης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.   Μηπως λεω, μηπως ετοιμαζεται να αναλαβει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και να τον σωσει οπως ακριβως εκανε και με την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ?   Βεβαια εδω στη Πατρα θα μας κανη το μεγαλυτερο καλο να μας αδειαση την γωνια.

- Αντε και εις ανωτερα κ.Αλεξη, και μην ξεχασεις να βγεις και στη εκπομπη του Αθλητικου Δικαστη κ.Κυριακου στη "ΔΙΚΗ" το βραδυ προκειμενου να διαφωτισεις με τις γνωσεις σου ολο το Πανελληνιο.

 Ομως εκει στο sky tv γιατι ξεχασατε ρε παιδια να φωναξετε και τον συμπαθη ΜΗΤΣΑΡΑ απο την Ν.Σμυρνη να σας δωση τις δικες του αξιολογες αποψεις.  Φαινεται η προτροπη μας στα τηλεοπτικα καναλια θα πιαση τοπο και σε λιγο θα δουμε τον κ.Αλεξη να παρουσιαζη την δικη του εκπομπη ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ που θα σπαζει ρεκορ θεαματικοτητας.

SPORT BILL


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η απολυτη καταντια να ηγειται της ιστορικης μας ομαδας αυτος ο μεγαλος καραγκιοζης.Πουλα την ομαδα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΝΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ
ΝΙΚΟΣ Κ