Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Πολυ προβληματισμενοι οι φιλαθλοι της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ μετα την εμφανιση και την ηττα 2-0 απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ.   Οπως  και να το κανουμε, τιποτε δεν λειτουργησε σωστα στην ομαδα. Προπονητικα λαθη (αστοχες αλλαγες) με πνευμα ηττοπαθειας, και χωρις φιλοτιμο οι παικτες μας,  2 λαθη του τερματοφυλακα, δεν αντεδρασαν καθολου στις ορεξεις του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που μπηκε στον αγωνα για να ...κερδιση οπωσδηποτε.
-Μπορει ο Διαιτητης να μην εδωσε 2-3 κιτρινες καρτες στον Ολυμπιακο, στην ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ομως μπορουσε να δωσει και  ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ της,.   ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.
.
- ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΣΤΟ FACEBOOK  (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, Nikos Anastasakis, Anastasios Rigas, Diomidis  Apostolopoylos)   και απο τους ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ (σκετο) οπως οι charalabos Belevonis,Tzortzis Gr.,  Panagiotis Lafogiannis   και αλλοι πολλοι φιλοι της ομαδας εκφραζουν την αγανακτηση τους  και την λυπη τους για την απαραδεκτη εμφανηση  της ομαδος.   Πολλοι ζητουν να φυγει ο προπονητης, και αλλοι ζητουν να υπαρξει ηρεμια για το καλο της ομαδος.  Συμφωνουμε με τους τελευταιους.

SPORT BILL

Δεν υπάρχουν σχόλια: