Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟΜΑΝΗ

Οταν τελειωσε η χθεσινη εκπομπη της "ΔΙΚΗΣ" με μοναδικο  προσκεκλημενο  τον κ.Αλεξη, σκεφθηκα οτι θα μπορουσα να περιγραψω με λιγα λογια το κατωθι μυθιστορημα.

- Μια φορα και ενα καιρο.....ηταν ενας μεγαλος παπαρολογος Δημοσιογραφος  που καλεσε ενα μυθομανη ανθρωπακο και του ειπε .
-  Ακουσε ρε φιλε , εγω θελω να κανω την δουλεια μου και να εχω τηλεθεαση, γι αυτο θα σου αφησω χωρο να παιξεις μπαλλα μονος σου.  Παιξτην οπως θελεις . Πεσε οτι θελεις, και αφου θα σε κοροιδεψω που σου εχω  υποσχεθει αποκλειστικοτητα στην εκπομπη,  εσυ τοτε ταχα μου μπορεις  να σηκωθεις και να φυγεις.  Ετσι θα εχουμε πετυχει και οι δυο μας τους στοχους μας.
 Εγω γιατι θα σε κανω ρομπα (και ας γινω αναξιοπιστος)  καλωντας στην εκπομπη μου να βγει ο χειροτερος εχθρος σου,  και εσυ απο την αλλη πλευρα θα εισαι ικανοποιημενος που θα σηκωθεις και θα φυγεις και θα με αφησεις συξηλο γιατι θα αποδειξεις οτι εισαι ασυμβιμβαστος και δεν συζητας με ανθρωπους που εχουν καταστρεψει το ποδοσφαιρο και την ομαδα σου γενικωτερα.
   Τι λες την κανουμε την εκπομπη αυτη.?

- Και ο μυθομανης ανθρωπακος που δεν εχει καταλαβει (το παιζει εξυπνος και παντογνωστης) οτι ο παπαρολογος δημοσιογραφος θελει πασει θυσια την τηλεθεαση,  συμφωνει,  και τα αποτελεσματα αυτης της γλειωδους εκπομπης τα γευθηκε.  Αλλα δεν τον ενοιαζε.
. Σου λεει που θα ξαναβρω ευκαιρια να ειμαι  αποκλειστικος καλεσμενος  στην εκπομπη (2 ΩΡΩΝ)  αυτου του παπαρολογου και να το παιξω ως αλλος ΝΙΚΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ το πονεμενο παιδι της προσφυγιας και της Ηπειρου (ετσι ειπε οτι καταγεται απο καποιο  χωριο της ορεινης Ηπειρου).
Και βεβαια απο ολα αυτα που θα πω κατι θα μεινει.(τακτικη του Γκεμπελς).

- Και ετσι καπως εγινε αυτη η εκπομπη και " εζησαν αυτοι καλα και ...εμεις χειροτερα"
.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ κ.ΑΛΕΞΗ
-Καλα κυριε Προεδρε, τοσο πολυ ξεπουλιεσai  για να βγεις σε μια εκπομπη αυτου του γλειωδους δημοσιογραφου, που ηξερες απο την αρχη οτι καπου σιγουρα  θα σε ..πουλησει,  οπως εκανε και με τον Πετρο  Σταθακη  πριν λιγο καιρο οταν του υποσχεθηκε οτι θα τον αφηση να μιλησει για κατι λογαριασμους στην Ελβετια και εκοψε την εκπομπη στον αερα?
Και βεβαια πολυ καλα εκανες και σηκωθηκες να φυγεις.   Να σου γινει μαθημα, οτι με τετοια υποκειμενα που το παιζουν δημοσιογραφοι, (οπως αυτος ο βαψομαλιας που ανεφερες και σιγουρα υπονοεις τον αξιοτιμο'.'.'.  ΚΥΡΙΟ ΔΟΥΚΑΚΟ )  θα εχης και την αναλογη αντιμετωπιση.
- Για την συνολικη σου παρουσια , σου υπενθυμιζω αυτο που σου εχω γραψει κατ'επαναληψη. Μπορεις να λες οτι θες, ειναι δικαιωμα σου, και ο κοσμος θα σε κρινει αναλογα. Ομως η συνεχομενη ονοματολογια για στησιματα με διαιτητες, κυκλωματα, και παραγοντες(σε πολλα εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο) μπορει να νομιζεις οτι το παιζεις ΖΟΡΟ , αλλα τουλαχιστον εδω στη ΠΑΤΡΑ δεν σε πιστευουν.  Μπορει βεβαια καποιους πανελλαδικα  να τους πεισεις σε ενα βαθμο, οχι ομως ολους.
 Σου εχουμε κατ'επαναληψη τονισει οτι με αυτα που λες ,ο μονος που θα χασει σιγουρα ειναι η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ κ.ΚΥΡΙΑΚΟ ΘΩΜΑΙΔΗ
Εσυ κυριε παπαρολογε, μπορεις να αποκαλεις με στομφο  τον εαυτο σου Δημοσιογραφο?   Πως μπορεις να υποσχεσαι στον καλεσμενο σου οτι θα ειναι μοναδικος προσκεκλημενος, και ξαφνικα  εχεις ετοιμασει τον κυριο..Μπεο να αναλυση το ΜΠΟΤΟΞ,  ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΩΣΗ ΤΟΥ κ.ΑΛΕΞΗ?     Ειναι αυτη δημοσιογραφια, ρε καραγκιοζη του θεατρου σκιων? Θα μου πεις οτι οσοι ερχονται στην εκπομπη σου ξερουν-και αποδεχονται- οτι θα παιξουν με την δικη σου σκηνοθεσια.    Αυτο ομως δεν σε απαλλασει απο το να σε θεωρουμε  ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ  ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ  ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ 2 ΩΡΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ  ΕΙΔΑ ΤΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ (?)  ΜΟΝΟ 10 ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ (ΟΧΙ  ΕΝΤΕΚΑ).

SPORT BILL




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ κυριε σπορτ βιλλ. ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΚΑΙ.
ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ κ.ΓΙΩΡΓΟ ΑΣΤΕΡΗ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Γιωργαρου 2 ωρες εκπομπη θα σου φερη 50 διαφημισεις μινιμουμ με γκεστ σταρ τον καταπληκτικο Δημοσιογραφο του BEST TV Καλαματας τον φοβερο ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟ. θΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ μουνιου του πανηγυρι. Το εγγυαμαι ανεπιφυλακτα.
ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αλλα και αν βλεπεις ΔΙΚΗ με ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΟ να μιλαει ΓΙΑ ΜΠΟΤΟΞ μπορεις να φτιαξεις ποπ-κορν και να γλυτωσεις τα 7 ευρω του σινεμα. Καμμια διαφορα'

VASILIS PAPATHEODOROY/ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ GAZETTA

Ανώνυμος είπε...

Αλλα και αν βλεπεις ΔΙΚΗ με ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΟ να μιλαει ΓΙΑ ΜΠΟΤΟΞ μπορεις να φτιαξεις ποπ-κορν και να γλυτωσεις τα 7 ευρω του σινεμα. Καμμια διαφορα'

VASILIS PAPATHEODOROY/ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ GAZETTA

Ανώνυμος είπε...

sygxarithria katapliktiki paromoiosi this xthesiniw ekpompis.
Ta hthele kai ta epathe o kontos.
bill 7

Ανώνυμος είπε...

Για μια ακομη φορα ο κοντος μας ξεφτυλισε σε ολη την Ελλαδα.Αφου το εβγαλε σε ειδηδη το GAZETTA ΚΑΙ Ο VASILIW PAPATHEODOROY, SHMERA TO EXOYN DIABASEI PANV APO 300.000 ANΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑ.
ΝΙΚΟΣ/PANAXA