Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.Α ΓΙΑ  ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Β΄.ΕΘΝΙΚΗΣ

- Μεχρι αυριο εδωσε παραταση η Ε.Ε.Α για τις ομαδες της ΦΟΥΤΜΠΟΛ-ΛΙΓΚ(β'.ΕΘΝΙΚΗΣ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ.

- Ο Προεδρος της Λιγκας κ.Καλογιαννης ειδοποιηθηκε σχετικα με τις ελειψεις ολων των ομαδων που δεν πηραν αδειοδοτηση μεχρι χθες(μονο ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ πηρε) και ετσι συνολικα οι ομαδες που εχουν αδειοδοτηθη εφθασαν τις οκτω. Δηλαδη μεχρι αυριο 20 (ΕΙΚΟΣΙ) ομαδες πρεπει να συμπληρωσουν τους φακελλους.
Απο αξιοπιστη πηγη εμαθαμε οτι εντρομος ο κ. Καλογιαννης πηγε στην ΕΕΑ χθες προκειμενου να ενημερωθει προσωπικα, και να διαπιστωση  ιδιοις ομασι τα τραγγελαφικα προβληματα που υπαρχουν.
Ετσι λοιπον διαπιστωθηκε οτι 3 ομαδες δεν εχουν υποβαλει καθολου φακελλο . Αλλες 6 (οι ομαδες που ανηλθαν απο την Γ΄.εθνικη περυσι) εχουν προβλημα με το μετοχικο κεφαλαιο.  Για αυτες ισως να δοθει μια ακομη παραταση για την συγκεντρωση των 300 χιλιαδων που απαιτειται.
Επισης υπαρχουν αλλες  10 ομαδες που εχουν προβλημα με τις ασφαλιστικες και φορολογικες ενημεροτητες.  Και αλλες 9 εχουν προβλημα με την Εγγυητικη Τραπεζης που απαιτειται .
-
- Πεστε μου αγαπητοι φιλοι, τι στο διαολο πρωταθλημα ειναι αυτο?  Θα μπορουσε καποιος να δικαιολογησει τον Κουγια που φωναζει οτι στα Πρωταθληματα Α και Β εθνικης παιζουν  ομαδες που δεν εχουν πληρη δικαιολογητικα.  Κι ολοι περιμενουν την βοηθεια της πολιτειας.  Προχθες ο Κουγιας στην εκπομπη της ΔΙΚΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ βεβαια καθολου στο θεμα αυτο, γιατι   Ως ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, που δεν ειναι στις 8 ομαδες που εχουν παρει την αδειοδοτηση.
- Ετσι αυριο που ειναι και  η τελευταια συνεδριαση τηε ΕΕΑ θα μαθουμε τι ακριβως συμβαινει. Οι πληροφοριες μου ειναι οτι η ΕΕΑ δεν θα τους κανει το χατηρι και να κανει στραβα ματια, και ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ Ε.Π.Ο.( γιατι δεν εχει δικαιωμα να τις αποκλεισει βασει του αυτοδιοικητου της ΕΠΟ)
- Απο την αλλη πλευρα ο κ.Καλογιαννης θα ζητησει και αλλη παραταση απο την ΕΕΑ εστω και αν αρχιση το πρωταθλημα  την Κυριακη, και εκ των υστερων να επιβληθουν οι νομιμες κυρωσεις.

Αγαπητε κυριε Προεδρε της Λιγκας, εγω θα σου πω ευθεως.
ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ 28 ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ  Β'.ΕΘΝΙΚΗΣ., ΚΑΙ
επειδη τα πραγματα εχουν δημιουργηση μεγαλη ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, θα σου πω οσο πιο γλυκα μπορω " ΑΡΜΕΓΕ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΕ ΧΕΛΩΝΕΣ"

SPORT BILL