Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ??

Συμφωνα με αποκαλύψεις της τελευταιας στιγμης, γινεται μια υστατη προσπαθεια για να πωληθει η Παναχαϊκή και να αποχωρηση ο Αλέξης Κούγιας .
Σε μια συναντηση που εγινε σήμερα το απόγευμα σε καφετέρια στα Ψηλαλώνια συναντηθηκαν ο  Ποτής Τσιριμπής,  γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής με τους  Κωστα.Γερόλυμο,  τον κ.Πανόπουλο και τον κ.Κλαουδάτο.
Συμμετειχαν και οι Χρ.Τσαρτολιας και ο Λ.Παπαθωμάς.(εχουν το προπονητικο κεντρο στη Εγλυκαδα, μαζι με τον Κουγια)
 Ο κ. Τσιριμπής τους τονισε οτι  η ΠΑΕ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με ομάδα επιχειρηματιών  της Πάτρας, χωρίς όμως να αποκαλύψει ονόματα.
 Πληροφορίες αναφέρουν  στην Πάτρα,  πως υπήρξε επαφή και με πολυ γνωστο πατρινο  επιχειρηματία. Ο τελευταιος ακομη δεν το εχει επιβεβαιωσει. ???
Ενημερωθηκε και ο Αλεξης Κουγιας, ο οποιος δηλωσε αγνοια ?? για το θεμα αυτο, και το βραδυ προτιθεται ?? να συναντηθει μαζι τους για να συζητησουν τα περι πωλησης και τους ορους που θα θεσει ο μεγαλομετοχος της ΠΑΕ.
Ας ελπισουμε οτι θα βρεθει λυση.
SPORT BILL


2 σχόλια:

RED BLACK BULL είπε...

στις 22.32 το sporfm.gr ανακοινωσε οτι εγινε η ανωτερω συναντηση στα Ψηλαλωνια , και οτι πισω απο τους επιχειρηματιες που ενδιαφερονται για την αγορα της Παναχαικης, βρισκεται ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ, και μαλιστα με ενεργο συμμετοχη.
Απομενει να δουμε εαν σημερα το βραδυ στη Λαρισσα που βρισκεται ο Αλεξης Κουγιας θα τα βρει με τον Πλεξιδα για να αγορασει την Λαρισσα, οποτε ισως να εχουμε εξελιξεις μεχρι αυριο.
sport bill

RED BLACK BULL είπε...

Επιστροφή Κόκκαλη στο ποδόσφαιρο;
Επιστροφή Κόκκαλη στο ποδόσφαιρο;
25.06.2015 - 23:00 14
Μετά τον Ολυμπιακό, ακόμα ένας ιστορικός σύλλογος φημολογείται ότι θα περάσει στη γνωστή επιχειρηματική οικογένεια! Διαβάστε τι μετέδωσε έγκυρη αθλητική ιστοσελίδα...
Tags:
Ελλάδα
Παναχαϊκή
Κόκκαλης
SPORTS
Ποδόσφαιρο



Όπως μετέδωσε πρώτο το sport-fm.gr, ο Πέτρος Κόκκαλης αναμένεται να διαδεχτεί τον Αλέξη Κούγια στην ιδιοκτησία της Παναχαϊκής!

Για την ακρίβεια, πρόκειται για μια ομάδα επιχειρηματιών που σκοπεύει να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ιστορικής ομάδας, με τον γνωστό επιχειρηματία να εμπλέκεται ενεργά...

Οι διαπραγματεύσεις με τον Αλέξη Κούγια είναι αρκετά προχωρημένες και υπάρχει διάχυτη η αισιοδοξία πως μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει "χάπι εντ".

Νωρίτερα, είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση σε καφετέρια στα Ψηλαλώνια με επικεφαλής τον Ποτή Τσιριμπή, τον γενικό αρχηγό της Παναχαϊκής, ο οποίος είπε ότι η ομάδα αλλάζει χέρια.

Παρών στη συζήτηση ήταν οι κ.Γερόλυμος, κ.Πανόπουλος, κ.Κλαουδάτος καθώς και οι Τσαρτώλιας-Παπαθωμάς. Επίσης στην συζήτηση ήταν και κάποιοι φίλαθλοι της ομάδας. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας δε μίλησε συγκεκριμένα για το ποια άτομα βρίσκονται πίσω από αυτή την κίνηση για ευνόητους λόγους...
πηγη sportdog

SPORT BILL