Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΕΜΜΕΣΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ (?)

ιδου οι δηλωσεις του χθες στη Λαρισσα

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο διαχειριστικό έλεγχο για την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω καθώς υπάρχει μια συμφωνία με τον Πλεξίδα για να μην δημοσιευτεί κάτι μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.
Επειδή, όμως, μας πνίγει ο χρόνος και καίνε τα θέματα του προπονητή και των παικτών πρέπει οι διαδικασίες να ολοκληρωθούν άμεσα για να περάσουμε και στο επόμενο στάδιο.
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε άμεσα αδειοδότηση. Η άδεια δεν είναι κάτι που αποκτάς όποτε θέλεις. Θα την πάρεις, αν την πάρεις, τον Μάρτιο. Δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι που δεν διαχειρίζομαι εγώ. Θεωρητικά αδύνατο. Οι ομάδες που δεν έχουν αδειοδότηση και αγωνίζονται στη Σούπερ Λιγκ ήταν ήδη εκεί και έχουν περιορισμό μεταγραφών.
Ακόμη δεν έχω έτοιμο το πλάνο για τις μεταγραφές και τους προπονητές.
Εκείνο που πραγματικά με απασχολεί είναι η ολοκλήρωση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Παναχαϊκής.  Είναι ένας όμιλος επιχειρηματιών που ενδιαφέρεται κι επειδή είναι αδιανόητο για μένα να διαλύσω την ομάδα θέλω να την παραχωρήσω άμεσα.  Λογικά μέχρι την Παρασκευή αυτό θα έχει ολοκληρωθεί αν όλα πάνε καλά και από εκεί και έπειτα θα έρθω στη Λάρισα για να βοηθήσω έτσι ώστε να τελειώσουν και τα τελευταία διαδικαστικά θέματα.
Οι οπαδοί της Λάρισας είναι μόνο ΑΕΛ και αυτό είναι κάτι μοναδικό. Θα έχω δίπλα μου ανθρώπους από το υγιές περιβάλλον της Λάρισας που γνωρίζουν ακριβώς τι σημαίνει αυτή η ομάδα η οποία είναι κάτι πολύ δυνατό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εδώ και καιρό μιλάω με ανθρώπους που έχουν περάσει από αυτή την ομάδα, επιχειρηματίες, παλαίμαχους, που δεν είδαν ποτέ την ΑΕΛ σαν ένα σκαλοπάτι στην καριέρα τους. Θα κοιτάξω να βρω ανθρώπους που θα χαίρονται και θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν σε αυτή την ομάδα. Ακόμη και από νεαρούς ποδοσφαιριστές που ζουν και γνωρίζουν την ομάδα της πόλης τους. Το όραμα μου είναι η Λάρισα να βρεθεί και πάλι εκεί που βρέθηκε την δεκαετία του 80’. Δεν έχω το σύνδρομο του… «προεδράρα» για να υποσχεθώ άνοδο απευθείας. Θέλω να κάνω τους αγώνες της ΑΕΛ κορυφαία εκδήλωση, όχι μόνο εντός γηπέδου, αλλά γενικότερα της κοινωνίας».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπορ μπιλ, πες μας εαν ξερεις οτι ο νεος αγοραστης ειναι ο Πετρος Κοκκαλης.

RED BLACK BULL είπε...

Φιλε φαινεται οτι δεν με διαβαζεις καθημερινα. Το εχω γραψει, και ειναι η ταπεινη μου αποψη, οτι το ονομα ΚΟΚΑΛΗΣ δεν υπαρχει σε καμμια συμφωνια, .απο οτι εχω μαθει ομως, τουλαχιστον ο ενας απο την ομαδα των ενδιαφερομενων για την αγορα εχει καταγωγη απο την Πατρα και το επωνυμο του αρχιζει απο Δ.
Αυτα προς το παρον.

SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

Η διοικητική... μεταγραφή του Αλέξη Κούγια από την Παναχαϊκή στην ΑΕΛ φαίνεται πως έχει μπει στην τελική της ευθεία και έως το βράδυ της Παρασκευής (26/6) αναμένεται να σημειωθούν οι οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση.
Ο μεγαλομέτοχος των Αχαιών, μιλώντας στην ιστοσελίδα «athleticlarissa.gr», ανέφερε ότι υπάρχει συμφωνία με τον ισχυρό άνδρα των Θεσσαλών Βαγγέλη Πλεξίδα για τη μεταβίβαση των μετοχών, οπότε απομένουν μόνο οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί το ντιλ και να περάσουν οι «βυσσινί» στα χέρια του.
«Το βράδυ έρχομαι στη Λάρισα για να κλείσει το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών. Μετά από επαφές με τον κ. Πλεξίδα όλα πήγαν καλά και συμφωνήσαμε. Πλέον μένουν οι υπογραφές για να τελειώσουν όλα. Προχωράμε κανονικά και από εβδομάδα θα μπορούμε να συζητήσουμε για τα υπόλοιπα ζητήματα της ομάδας», δήλωσε ο Αλ. Κούγιας.