Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015


ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΑΛΕΞΗ

Πολιτικο καιροσκοπο αποκαλει ο κ.Αλεξης τον Νικο Οικονομοπουλο, και ουσιαστiκα βγαζει ψευτες ακομη και τον Κωστα Γερολυμο τον μονο ...πιστο που του εχει μεινει στη Πατρα.
Ιδου οι δηλωσεις του στο" a. sports.gr"

Η... μετακόμιση του Αλέξη Κούγια από την Παναχαϊκή στην ΑΕΛ παραμένει ανοικτή, ωστόσο την Τετάρτη (24/6) ο ισχυρός άνδρας των «κοκκινόμαυρων» ξεδιάλυνε το τοπίο στην περίπτωση που δεν προκύψει τελικά συμφωνία με τον Βαγγέλη Πλεξίδα και δεν αναλάβει τους Θεσσαλούς.
Με προσωπική του δήλωση, λοιπόν, ο μεγαλομέτοχος των Αχαιών κατέστησε σαφές ότι θα παραμείνει στην Παναχαϊκή, εφόσον δεν προκύψει το ντιλ με τους «βυσσινί».
Αναλυτικά: «Πληροφορήθηκα από αναρτήσεις στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα Footballleaguenews.gr την ψευδή είδηση ότι δήθεν ένας άγνωστος μέχρι χθες σε μένα πολιτευτής και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πατρέων ονόματι Οικονομόπουλος με επισκέφθηκε ως επικεφαλής μιας ομάδος με σκοπό να με πείσουν να ορίσω ένα χαμηλό αντίτιμο για την πώληση των μετοχών της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή.
Η είδηση αυτή είναι παντελώς ψευδής και η αλήθεια είναι η εξής:
Με πρωτοβουλία του Πατρινού Κώστα Γερόλυμου μου ζητήθηκε να συναντηθούμε στον Ισθμό της Κορίνθου με τους κ.κ. Πανόπουλο και Κλαουδάτο και τον άγνωστο μέχρι χθες σε μένα κ. Οικονομόπουλο ώστε να τους εξουσιοδοτήσω να διαχειριστούν το θέμα της αγωνιστικής έδρας της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ώστε αυτή να αγωνισθεί σε γήπεδο των Πατρών.
Κατά την διάρκεια της συζητήσεως αφού όλοι τους εξαντλήθηκαν σε ευχαριστίες για το τι έχω προσφέρει στην Παναχαϊκή οικονομικά, ηθικά και διοικητικά με αποτέλεσμα η ομάδα αφενός μεν να μην έχει διαλυθεί λόγω οικονομικών προβλημάτων και αφετέρου να πρωταγωνιστεί συνεχώς στο πρωτάθλημα της Football League εκφράζοντας την συμπαράσταση τους για τα όσα έχω υποστεί από τον Δήμο Πατρέων και την ερασιτεχνική Παναχαϊκή μου ζήτησαν να τους επιτρέψω να εμφανιστούν αντί για μένα στην Δημοτική αρχή Ναυπάκτου γιατί γνωρίζουν το μέλος της επιτροπής Διοίκησης του σταδίου Ναυπάκτου κ. Καλφούτζο.
Εκτός αυτής της εξουσιοδοτήσεως ουδεμία άλλη συζήτηση έγινε και ουδέποτε εξουσιοδοτήθηκαν τα συγκεκριμένα άτομα να βρουν κανένα αγοραστή από την Πάτρα ή από οπουδήποτε αλλού.
Ουδέποτε μου ζήτησαν ούτε να ορίσω χαμηλό τίμημα για την αγορά των μετοχών ούτε να αποχωρήσω από τον σύλλογο.
Όσον αφορά την χρήση του σταδίου Ναυπάκτου ο οικονομικός διευθυντής επικοινώνησε με τον πρόεδρο της επιτροπής σταδίου Ναυπάκτου κ. Αλεξόπουλο ο οποίος ανακοίνωσε στον οικονομικό διευθυντή ότι το στάδιο Ναυπάκτου παραχωρείται στην Π.Α.Ε. Παναχαϊκή μόνο και μόνο γιατί εγώ είμαι ιδιοκτήτης της και περιμένουν να τους επισκεφθώ προσωπικά ώστε την Παρασκευή να το περάσουν από την επιτροπή και να μας παραδώσουν την σύμβαση παραχώρησης.
Τα συγκεκριμένα άτομα ουδέποτε με έφεραν σε επαφή με κανένα επιχειρηματία είτε της περιοχής των Πατρών είτε ολοκλήρου της Ελλάδος ούτε με έπεισαν να χαμηλώσω το τίμημα της ομάδας ούτε εξέδωσα την ανακοίνωση πωλήσεως μετά από συζήτηση μαζί τους.
Κατηγορηματικά διαψεύδω ότι έγινε οποιαδήποτε συζήτηση για το αν είμαι αρεστός στην Πάτρα και εάν έχει κάνει ο κ. Οικονομόπουλος τέτοια δήλωση το ελάχιστο που μπορώ να πω είναι ότι πρόκειται για πολιτικό καιροσκόπο ο οποίος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και την δημοσιότητα που προκαλεί το δικό μου ονοματεπώνυμο για να αποκομίσει ταπεινά οφέλη.
Παρών στην συζήτηση ήταν και ο προπονητής της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Δημήτριος Σπανός ο οποίος ήταν εκεί για να του παραδώσω δυο dvd ενός Βραζιλιάνου και ενός Ισπανού ποδοσφαιριστή που μας έχει προτείνει ο μάνατζερ Vela Junior.
Ο μοναδικός από την Πάτρα ο οποίος μου μετέφερε ενδιαφέρον αγοραστού για τις μετοχές της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή είναι ο ένθερμος αγνός οπαδός της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας πρώην δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Γκόλφης. Το όνομα του επιχειρηματία που μου ανέφερε είναι αυτό του εξαιρετικά επιτυχημένου βιομηχάνου κ. Πέτα.
Συνάντηση μαζί μου για να μου μεταφέρει ενδιαφέρον επιχειρηματιών από την Αθήνα ζήτησε ο γενικός αρχηγός της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Ποτής Τσιριμπής ο οποίος αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Γύθειο.
Θέλω να καταστήσω σαφές ότι εφόσον δεν έρθω σε συμφωνία με τον κ. Πλεξίδα παρά το ότι έχω δεχθεί να ικανοποιήσω όλες τις απαιτήσεις του δεν πρόκειται να μεταβιβάσω τις μετοχές της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή».
Περιμενω τωρα την απαντηση των ανωτερω κυριων που στηριξαν τον κ.Κουγια(κατα δηλωση του βεβαια).
Επαναλαμβανω και το γνωστο ανεκδοτο με τον λαγο και τον τιγρη"λεμε και καμμια... λαλακια για να περνα η ωρα"
SPORT BILL

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ, ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.

RED BLACK BULL είπε...

Με ανακοίνωση που απέστειλε στο patragoal.gr η ομάδα πρωτοβουλίας για την διάσωση της Παναχαϊκής απάντησε και στις αιχμηρές δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ σημειώνοντας:

Νοιώθουμε απόλυτη ικανοποίηση γιατί παρά τις αντιξοότητες μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε έναν επίπονο αλλά ουσιαστικό κύκλο επαφών τόσο με την Ερασιτεχνική όσο και με εκπροσώπους της ΠΑΕ Παναχαϊκής. Από αυτές τις συναντήσεις το θετικό είναι ότι όλοι κατάλαβαν το μέγεθος της ευθύνης που έχουν απέναντι στους φιλάθλους της Πάτρας και του Νομού Αχαΐας και ότι ως θεσμικά όργανα με ψυχραιμία παραμερίζοντας προσωπικούς εγωισμούς ,αντιδικίες ,συμφέροντα πρέπει υπεύθυνα να εργαστούν για το καλό της ομάδας και να σεβαστούν την Ιστορία της πόλης μας. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα όμως η δική σας καθημερινή υποστήριξη που όλο και μεγαλώνει μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε ώστε να ολοκληρώσουμε αυτό που αρχίσαμε, δηλαδή η Παναχαϊκή να αγωνίζεται στην Πάτρα και στο δικό της γήπεδο. Σήμερα μπορούμε να ανακοινώσουμε ότι, στα χέρια της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής επίσημα έχει κατατεθεί (από 23/6/2015)επιστολή που αφορά τη ρύθμιση-εξόφληση του χρέους της ΠΑΕ με καταβολή 10,000 ευρώ και 1000 ευρώ το μήνα μέχρι εξοφλήσεως. Εγγυημένα από τους κκ Πανόπουλο Σάκη , Γερόλιμο Κώστα , Κλαουδάτο Ανδρέα και Οικονομόπουλο Νίκο (Οι δυο τελευταίοι είναι μέλη-εκπρόσωποι της Ομάδας Πρωτοβουλίας).Οι παραπάνω εγγυώνται επίσης την είσπραξη των όσων προβλέπει ο νόμος από τα εντος έδρας παιχνίδια της ΠΑΕ Παναχαϊκής, εντος 48 ωρών. Ζητούν επίσης την χρήση μια φόρα την εβδομάδα από την ΠΑΕ ,χώρο συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών και χώρο-γραφείο της ΠΑΕ με εγγυημένο αντάλλαγμα τη συντήρηση του χλοοτάπητα και την εξόφληση των λογαριασμών ΔΕΗ,ΟΤΕ.ΔΕΥΑΠ από την ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στην πιο κρίσιμη οικονομική περίοδο για τη χώρα η Ερασιτεχνική καρπούται εσόδων απαραίτητων για τη λειτουργία της.

Η επίσκεψη-συνάντηση των κυρίων Πανόπουλο Σάκη , Γερόλιμο Κώστα , Κλαουδάτο Ανδρέα και Οικονομόπουλο Νίκο με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναχαϊκής, βασικό σκοπό είχε, πέραν του εθιμοτυπικού να ακούσει την δέσμευση των όσων παραπάνω εγγυηθήκαμε.

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι της ομάδας πρωτοβουλίας είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν και προς την πλευρά της ΠΑΕ την ανησυχία τους για την όλο και περισσότερο απαξίωση της Ομάδας που είναι ένα κομμάτι της ιστορίας της πόλης και για το οποίο ευθύνη έχει και η Διοίκηση της ΠΑΕ. Δε μασάμε και δε μασήσαμε τα λόγια μας στη συνάντηση, δεν έχουμε ανάγκη να ‘‘κλέψουμε‘‘ δόξα από κανέναν και για κανένα λόγο. Αγαπάμε την Παναχαϊκή και δεν κλείνουμε τα μάτια στην προσπάθεια διασυρμού της από κάποιους. Για εμάς είτε Γούβας ,είτε Κούγιας ,είτε Κούνιας, είναι το ίδιο.

Στην συνάντηση ,οι ευχαριστίες που εκφράστηκαν από μέρους μας προς τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναχαϊκής αφορούσαν την επισήμανση του ότι θα προτιμηθούν οι Πατρινοί επιχειρηματίες στην εκ μέρους του εξαγγελία πώλησης των μετοχών του στην Παναχαϊκή.

Οι εκπρόσωποι μας ΚΚ Οικονομοπουλος Ν. και Κλαουδάτος Α. ουδέποτε εδέχθησαν εντολή η εξουσιοδότηση από κανέναν. Η επιθυμία μας να συγκεράσουμε τις αντεκδικούμενες πλευρές (ΠΑΕ / Ερασιτεχνική)είναι ο μοναδικός μας στόχος .

Εντολές και εξουσιοδοτήσεις λαμβάνουμε μόνο από τους συμπολίτες μας και σε καμία περίπτωση δε γινόμαστε υποχείρια στα ‘‘παιχνίδια‘‘ του οποιοδήποτε επιχειρηματία στο ποδόσφαιρο.

Η αγάπη μας στην Ομάδα είναι μοναδική και όχι συμψηφιστική με οτιδήποτε άλλο. Με ότι και αν λέγεται απ όποιον και αν λέγεται εμείς θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε ότι η Παναχαϊκή πρέπει να αγωνίζεται στο φυσικό της γήπεδο για χάριν των φιλάθλων της και της νεολαίας.