Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΣΥΜΦΩΝΙΑΚΟΥΓΙΑ-ΠΛΕΞΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΣΑ

Με κοινό δελτίο Τύπου που έφερε τις υπογραφές τους, Βαγγέλης Πλεξίδας και Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσαν το μεσημέρι του Σαββάτου (27/6) την ολοκλήρωση της διαδικασίας της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Σύμφωνα με αυτό, ο Κούγιας αναλαμβάνει να «τρέξει» το θέμα του προπονητή, αλλά και της ενίσχυσης του ρόστερ.
Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται την Τετάρτη (1/7) και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει αίσιο φινάλε…
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
«Σήμερα στα γραφεία της LA FARM ολοκληρώθηκε η διαδικασία της πωλήσεως της πλειοψηφίας των μετοχών από την εταιρεία LA FARM προς εταιρεία την οποία εκπροσωπεί ο κ. Αλέξης Κούγιας.
Τα πληρεξούσια συμβόλαια προς τον κ. Κούγια για τη μεταβίβαση των μετοχών της LA FARM θα συνταχθούν την Τρίτη 30/6/2015 σε συμβολαιογραφείο των Τρικάλων.
Ο κ. Βαγγέλης Πλεξίδας ζήτησε προθεσμία μέχρι την ημέρα της συντάξεως του πληρεξούσιου, για να αποφασίσει αν η εταιρεία LA FARM θα διατηρήσει ποσοστό συμμετοχής τόσο στο μετοχικό κεφάλαιο της ΑΕΛ, όσο και στο προπονητικό κέντρο, δεσμευόμενος ότι σε κάθε περίπτωση η εταιρεία του θα αποτελέσει χορηγό της ΑΕΛ.
Οι κ.κ. Αλέξης Κούγιας και Βαγγέλης Πλεξίδας συμφώνησαν όπως από σήμερα ο κ. Αλέξης Κούγιας θα χειριστεί προσωπικά το θέμα της προσλήψεως του προπονητή της ΑΕΛ, αλλά και των μεταγραφών των παικτών της ΑΕΛ, οι οποίοι θα επανδρώσουν το ρόστερ.
Σήμερα ο κ. Πλεξίδας παρέδωσε στον κ. Κούγια τα κλειδιά των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΛ και του προπονητικού κέντρου και η επίσημη ανακοίνωση της αγοροπωλησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ θα γίνει την Τετάρτη 1/7/2015 στα γραφεία της ΑΕΛ και σε ώρα η οποία θα οριστεί»
- επιτελους ακουσαμε και μια καλη ειδηση. Ο Κουγιας αφηνει την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ,ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΕΡΙΑ 
SPORT BILL

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

RED BLACK BULL είπε...

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

φιλε sport bill
Επειδή χτές φάνηκε από κάποιο σχόλιό σου ότι γνωρίζεις αρκετά(ίσως και ονόματα) για τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες της παναχαικης θα ήταν προτιμότερο να αποκαλύψεις το ρεπορταζ σου καθώς ξέρεις πολύ καλά ότι όλοι μας αντιμετωπίζουμε με συγκρατημένη αισιοδοξία αλλά και με μεγάλη επιφύλαξη την όλη υπόθεση. Μην ξεχνάς ότι έχουμε να κάνουμε με τον mister κωλοτούμπα

RED BLACK BULL είπε...

Αγαπητε φιλε, συνηθως γραφω ονοματα οταν η πηγη μου ειναι αξιοπιστη. Συμφωνω οτι πρεπει να εχουμε ολοι μας συγκρατημενη αισιοδοξια , αλλα μεχρι σημερα δεν ειμαι ικανοποιημενος απο τα φυσικα προσωπα που λεγονται οτι θα αγορασουν την ομαδα.
Σε καθε περιπτωση ομως, εκεινο που κατα 90% ειναι διασταυρωμενο , ο νεος αγοραστης σε πρωτη φαση θα ειναι ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ/ΕΤΑΙΡΙΑ.
ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΟΥΓΙΑ/ΠΛΕΞΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ λΑΡΙΣΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.

SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

redblack θεωρεις οτι ειναι σιγουρο οτι θα φυγει οριστικα ο κουγιας ????????

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ-ΕΤΑΙΡΙΑ;ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ;

RED BLACK BULL είπε...

Δεν θα ειναι φυσικο προσωπο, αλλα μια εταιρια, προφανως για να καλυφθει το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ.

SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

MONO ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.Α Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΤΑΙΡΙΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ.

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ,

SPORT BILL


Ανώνυμος είπε...

Εσυ redblackbull που εισαι ενας απο εμας, εισαι ευχαριστημενος αν αυτο το νομικο προσωπο/εταιρεια που λες παρει την παναχα???