Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Ο ΙΝΤΖΙΔΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ

Παρελθόν από την Παναχαϊκή αναμένεται να αποτελέσει ο Χρήστος Ιντζίδης ο οποίος κατέθεσε προσφυγή σε βάρος της ομάδας της Πάτρας, έτσι ώστε να μείνει ελεύθερος.
 Μάλιστα, ο 22χρονος αμυντικός σύμφωνα με πληροφορίες, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη όπως και ο Κυβελίδης.   Αναμένεται και η επίσημη αντίδραση από την ΠΑΕ.
- οι πληροφοριες του RBB λενε οτι το ποσο ειναι της ταξεως των 3.500.-ευρω.'.'.
Περιμενουμε την επιβεβαιωση απο την ΠΑΕ και θα επανελθουμε.

sport bill



8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοντε θεε μεινε στην παε, ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν.Κοντος ζει αναμεσα μας σαν ζομπι γαμω το κερατο μου

RED BLACK BULL είπε...

Παρελθόν από την Παναχαϊκή θα αποτελέσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Χρήστος Ιντζίδης.
Ο άσος των Αχαιών φέρεται να ενημέρωσε μετά την προπόνηση της Πέμπτης (8/10) τον Δημήτρη Σπανό ότι αποχωρεί από την ομάδα.
Μάλιστα, υπό την απειλή προσφυγής, αναμένεται να πάρει άμεσα την ελευθέρας του, αναζητώντας τον νέο σταθμό στην καριέρα του.
Αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο Άρης, καθώς ο 22χρονος στόπερ φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.
Άλλωστε, ο Νίκος Αναστόπουλος έχει ζητήσει την απόκτηση κι άλλου παίκτη για τα μετόπισθεν, με τον Ιντζίδη να θεωρείται μια καλή και αξιόπιστη λύση.
Πηγη a-sports

Ανώνυμος είπε...

Kostas Iliou (FB)
πηρε τη μιση ομαδα στη λαρισα ο αλλος ..τωρα εχουμε τον αρη που μας παιρνει τους παιχτες μας...

RED BLACK BULL είπε...

Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Μακάρι να διαψευστώ, αλλά ότι άσχημο και να ακούσω, δεν θα εκπλαγώ. Μέχρι και υπάρχει ακόμα Κούγιας.
Epthimis Mouggolias (FB)

Ανώνυμος είπε...

Hλιας Νικολοπουλος (FB)
Προσφυγή 2 μηνών παίκτης της ομάδας? Αν δεν είναι λαμόγια να τον πληρώσουν και στην κερκίδα να βλέπει τα παιχνίδια. Κανένας δεν θα παίζει με το μέγεθος της ομάδας μας.

Ανώνυμος είπε...

το ζητημα δν ειναι αν μας τον πηρε ο Αρης, αλλα οτι προλαβε η ΠΑΕ σε δυο μηνες να του χρωσταει 3.500€ και εκανε προσφυγη...και μαλιστα ειναι ο δευτερος παιχτης.
Aντωνης Μικρουτσικος (FB)

Ανώνυμος είπε...

redblack ξερουμε ποσοι θα πανε αυριο στον αγωνα με καρδιτσα?

RED BLACK BULL είπε...

Περιπου γυρω στους 100