Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015



Στις 11 Νοεμβρίου θα ολοκληρωθούν οι τελευταίες εκκρεμότητες της Football League, καθώς για τότε ορίστηκαν τα Παναχαϊκή-Κέρκυρα και Κισσαμικός-Πανσερραϊκός.

Μπαίνει σε μια... σειρά το πρωτάθλημα της Football League. Σήμερα λοιπόν διεξάγονται τα δύο ματς που είχαν αναβληθεί στο πρόγραμμα της πρεμιέρας και για τις 11 Νοεμβρίου ορίστηκαν τα άλλα δύο που εκκρεμούσαν από τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πως τα Παναχαϊκή-Κέρκυρα και Κισσαμικός-Πανσερραϊκός θα λάβουν χώρα εμβόλιμα, την Τετάρτη, στις 11 του άλλου μήνα, βάζοντας τέλος στους «αστερίσκους» που υπήρχαν μέχρι τώρα στις δύο πρώτες στροφές.
Η ανακοίνωση: Οι αναβληθέντες αγώνες της 2ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ 2015-2016 μεταξύ των "ΠΑΕ ΠΑΝAXAΪΚΗ 2005 – ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΑΟ" και "ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ", θα διεξαχθούν την Τετάρτη 11-11-2015.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

redblack την κυριακη πιστευεις οτι θα εχει κοσμο. γνωριζεις αν θα βαλουν μαθητικα φοιτητικα εισητηρια?

RED BLACK BULL είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
RED BLACK BULL είπε...

«Η Παναχαϊκή και ο κόσμος της είναι μια ομάδα που έχει γαλουχηθεί από τις δυσκολίες και έχει μάθει να ανταπεξέρχεται στα όποια προβλήματα και να βγαίνει πιο δυνατή. Παρόλο που το ταξίδι με προορισμό την Super League δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο μετά την ήττα στην Καρδίτσα, η ομάδα μας κατάφερε να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα και να θέσει τους δικούς της κανόνες στο παιχνίδι με την Ελευσίνα όπου κερδίσαμε με 3-0.
Άπαντες στην ΠΑΕ, εργαζόμαστε ώστε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής με τα Τρίκαλα. Ποδοσφαιριστές, διοίκηση, προσωπικό και φίλαθλοι, όλοι μαζί θα δείξουμε στην ελληνική ποδοσφαιρική κοινή γνώμη πως η Παναχαϊκή είναι εδώ. Είναι εδώ για να διεκδικήσει όλα όσα λείπουν από την Πάτρα. Όλοι μαζί μπορούμε, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!»


Νικακης Γεν.Διευθυντης της ΠΑΕ

RED BLACK BULL είπε...

Τα εισιτήρια με Τρίκαλα
Η Παναχαικη εξέδωσε ανακοίνωση για τις τιμές των εισητηριων που θα ισχύσουν για το Κυριακάτικο παιχνιδι της Πατρινης ομάδας με τα Τρίκαλα.
Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, για τον αγώνα της 4ης Αγωνιστικής της Football League απέναντι στην ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΑΕ που θα διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο την Κυριακή 18/10/15 και ώρα 16:00, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας τα εξής:
Οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται σε 1, 2, 5 και 10 ευρώ.
Τα εισιτήρια του ενός ευρώ θα διατίθενται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΠΑΕ (Ρήγα Φεραίου 75, 1ος όροφος) και τα εκδοτήρια του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και απευθύνονται σε μαθητές.
Τα εισιτήρια των 2 ευρώ θα διατίθενται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΠΑΕ (Ρήγα Φεραίου 75, 1ος όροφος) και τα εκδοτήρια του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και απευθύνονται σε στρατιώτες και φοιτητές. Οι φίλαθλοι θα προμηθεύονται τα εισιτήρια με την επίδειξη του φοιτητικού πάσου ή της στρατιωτικής ταυτότητας.
Τα εισιτήρια των 5 ευρώ θα διατίθενται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΠΑΕ (Ρήγα Φεραίου 75, 1ος όροφος) και απευθύνονται στους ανέργους. Οι φίλαθλοι θα προμηθεύονται τα εισιτήρια για τους ανέργους με την επίδειξη έντυπης ηλεκτρονικής πιστοποίησης ανεργίας και την αστυνομική τους ταυτότητα.
Τα εισιτήρια των 10 ευρώ οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ΠΑΕ και από τα εκδοτήρια έξω από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο την ημέρα του αγώνα με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.
Η είσοδος για παιδιά μέχρι 6 ετών είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Τα εισιτήρια του ενός, των δύο και των 5 ευρώ διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό.
Η προπώληση των εισιτηρίων είναι μέχρι το Σάββατο στις 15:00.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, πιστή στις αρχικές εξαγγελίες της και πάντοτε εναρμονισμένη με την προκήρυξη του φετινού πρωταθλήματος της Football League, διαθέτει τιμές εισιτηρίων για κάθε κοινωνική ομάδα και πορτοφόλι».
ΑΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3.000 ΚΟΣΜΟ

RED BLACK BULL είπε...

Τρίτη 27 Οκτωβρίου
Κέρκυρα - Παναχαϊκή (17:15)
Τετάρτη 28 Οκτωβρίου
Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός (17:15
οι ανωτερω αγωνες για το κυπελλο του ομιλου της Παναχαικης

Ανώνυμος είπε...

παιδια ποσο κοσμο λετε να εχει αυριο το γηπεδο??? λετε να ειμαστε οπως παλια?

RED BLACK BULL είπε...

περιπου 3000 υπολογιζω