Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΣΕ ΔΙΚΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ

Αύριο στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Πατρών κατηγορούμενος θα είναι ο Αλέξης Κούγιας για υπόθεση που αφορά στην πρώην ομάδα του, την Παναχαϊκή.

Κατηγορείται για παραβίαση του Ν.2190/1920 περί Ανωνύμων Εταιρειών και του αθλητικού νόμου 2725/1999, καθώς η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν υπέβαλε 4 ισολογισμούς ως όφειλε.

4 σχόλια:

RED BLACK BULL είπε...

"Αλέκος, ο μιντιομανής τακουνομάχος"

"Το χτύπημα στο κεφάλι από γυναικείο τακούνι, η γόβα Calvin Klein, το πέσιμο από συκιά και το χτύπημα από φαράσι είναι ότι πιο χειρότερο μπορεί να συμβεί σε κάποιον της κατηγορίας Ελαφρέων Βαρών. Ο Αλέκος ο μιντιομανής γνωστός και ως τακουνομάχος τα υπέστη και τα τρία. Αρα θα πρέπει να τον δούμε με συμπάθεια και να μη τον λαμβάνουμε στα σοβαρά υπόψιν".
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Ν.Τζώρτζογλου απαντά στη δήλωση Κούγια ότι "συμπαθώ τη νέα ιδιοκτησία του Εργοτέλη, όχι αυτή του κ.Τζώρτζογλου με τις κουμπαριές με τον Γκαγκάτση".

RED BLACK BULL είπε...

Αναβολή στη δίκη Κούγια - Στο εδώλιο στις 2/11

Αναβλήθηκε στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Πατρών η δίκη του Αλέξη Κούγια για υπόθεση που αφορά στην πρώην ομάδα του, την Παναχαϊκή.

Κατηγορείται για παραβίαση του Ν.2190/1920 περί Ανωνύμων. Εταιρειών και του αθλητικού νόμου 2725/1999, καθώς η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν υπέβαλε 4 ισολογισμούς ως όφειλε.

Ο κ.Κούγιας δήλωσε κώλυμα λόγω συμμετοχής του σε άλλη δίκη (δεν μπόρεσε να βρεθεί ούτε στη δίκη Μπέου).

Η δίκη θα γίνει στις 2 Νοεμβρίου 2015.

Ανώνυμος είπε...

Κοντε μπινε πουτανας γηε

Ανώνυμος είπε...

redblack αυριο στις σερρες ποσο κοσμο υπολογιζεις οτι θα εχουμε?