Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Την  απόφαση της Football League για ορισμό ως μόνιμης έδρας της ομάδας της Παναχαίκής του Δημοτικού Σταδίου  Κορίνθου, όπου θα δώσει όλους τους αγώνες, επίσημους και φιλικούς, για φέτος αλλά και για την επόμενη περίοδο, κάνει γνωστή με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναχαϊκή: 
"Μετά από  την απόφαση της Football League μόνιμη έδρα της ΠΑΕ Παναχαϊκή  ΓΕ 2005 ορίζεται το Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου" αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει: "Η  ΠΑΕ Παναχαϊκή  ΓΕ 2005 με την αναγραφή στο μέλλον στην ονομασία της διαφημιστικού τίτλου που θα προσδιορίζει την Κορινθία και το νομό Κορινθίας θα χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο στάδιο για να δίνει όλους τους επισήμους  και  φιλικούς αγώνες της τόσο κατά την τρέχουσα περίοδο όσο και για την περίοδο 2015-2016.
Κατόπιν αυτής της εξελίξεως καλούμε όλους τους Κορίνθιους να ενωθούν με τους υγιείς οπαδούς μας από την Πάτρα και να υποστηρίξουν την ποδοσφαιρική μας ομάδα που εκφράζει όχι μόνο το Αχαϊκό ποδόσφαιρο αλλά και το ποδόσφαιρο όλης της Πελοποννήσου.
Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Παναχαϊκή  ΓΕ 2005 – ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης θα γίνει την Τετάρτη 20/5/2015 στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου με ώρα ενάρξεως 19:00 μ.μ.
Μετά τον αγώνα θα ακολουθήσει συνέντευξη του Προέδρου της εταιρείας για όλα τα εκκρεμή θέματα ποδοσφαιρικά και δικαστικά.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΡΑΣΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ;ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Η ΕΡΑΣΣΙΤΕΧΝΙΚΗ;

RED BLACK BULL είπε...

Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ.
ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ, ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΣ(ΑΧΑΙΑ-ΗΛΕΙΑ-ΑΙΤ/ΝΙΑ) ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΦΟΥΤΜΠΟΛ-ΛΙΓΚ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΡΑΣΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΝΑ ΚΟΙΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΘΑΡΗ Η ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ

sin1891pge είπε...

Δηλαδή, ο νόμος λέει ότι αν δεν έχουν άδεια τα γήπεδα Παναχαϊκής, Παμπελοποννησιακό, Αιγίου, Κάτω Αχαγιάς, Πύργου, Παναιτωλικού, Ναυπάκτου (για να πούμε μερικά που έχουν άδεια) μόνο τότε μπορεί να πάει αλλού η ομάδα (όπως η Καλλονή) εκτός περιφέρειας. Και με τη σύμφωνη γνώμη της Ερασιτεχνικής. Κι όμως η ερασιτεχνική έκανε δημόσια δήλωση ότι δεν δίνει την άδεια για μετακίνηση και έστειλε και τις επιστολές εκεί που έπρεπε. Και ο δήμος (για φέτος μόνο) δίνει άδεια για να παίξει στο Παμπελοποννησιακό. Και το φιλαράκι του Κούγια Καλογιάννης, εντελώς αντίθετα με τους νόμους, εξυπηρέτησε το φίλο του ορίζοντας το γήπεδο της Κορίνθου για έδρα. Ο Δήμαρχος Κορίνθου βέβαια θα έχει άλλα ντράβαλα γιατί τα έξοδα που κάνει θα τα βάλει από την τσέπη του. Και έτσι έχουμε στην ομάδα που εκβιάζει την ερασιτεχνική Παναχαϊκή 3 άτομα: Κούγιας, Πνευματικός, Καλογιάννης.

RED BLACK BULL είπε...

σωστο το σχολιο σου