Τετάρτη 6 Μαΐου 2015


Ο ΚΟΥΓΕΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ,και η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΙ-ΟΦ.

Τα ρεπορταζ τρεχουν μετα την συνεντευξη τυπου που εγινε απο τον δημαρχο Κορινθου και τον Αλεξη Κουγια για την συμφωνια μετακομισης της ομαδας προσωρινα? στη Κορινθο για τους 2 τελευταιους αγωνες των PLAY-OFF.
Στο pelop.gr μπορειτε να διαβασετε τις λεπτομερειες της συνεντευξης τυπου.
ΕΓΩ, ΟΜΩΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ,οπως κανει τον κοπο και διαβασει τα παρακατω που αφορουνΤΟΝ Νομο του Κρατους 2725/99, οσον αφορα τις ΠΑΕ.

Επιπρόσθετα η έδρα της Π.Α.Ε κατά την ίδρυσή της πρέπει υποχρεωτικά να συµπίπτει µε την έδρα του ιδρυτικού αθλητικού σωµατείου.   Επιτρέπεται η µεταγενέστερη µεταβολή της έδρας της ΑΑΕ ύστερα από σχετική άδεια της Επιτροπής Επαγγελµατικού Αθλητισµού και γνώµη της οικείας οµοσπονδίας και του οικείου επαγγελµατικού συνδέσµου.  Τέλος όσο αφορά το σήµα, η Π.Α.Ε. θα πρέπει να χρησιµοποιεί υποχρεωτικά ως σήµα της το έµβληµα του ιδρυτικού αθλητικού σωµατείου και τα διακριτικά γνωρίσµατα της εµφάνισής του για τους αγώνες της οµάδας της. Η εταιρεία έχει το δικαίωµα για τη µε οποιονδήποτε τρόπο χρήση του σήµατος και του διακριτικού τίτλου του σωµατείου."

ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΝΤΑ ΝΟΜΟ 3479/2006 (ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ) ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΕ,(ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΗΓΚ ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ  ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.(ΑΧΑΙΑ-ΗΛΕΙΑ-ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑ). ΚΑΙ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.Α

Κατα τα αλλα, σας παραπεμπω στο χθεσινο μου σχολιο και των αμεσων απαντησεων των φιλων της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.

SPORT BILL










Δεν υπάρχουν σχόλια: