Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΥΓΑ,  ΕΝΩ  Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΤΡΩΕΙ ΟΜΕΛΕΤΑ

Δεν μπορω να μην στιγματισω τους οπαδους της ομαδας μας που την Τεταρτη μολις γυρισε το πουλμαν απο την Κορινθο,  καποιοι πεταξαν αυγα στους παικτες.
 Μια στιγμη  ομως για να καταλαβω ρε παιδια.  Μπορω να μαθω τον λογο γιατι πεταξατε αυγα στους παικτες.?  Μηπως η διαμαρτυρια αυτη ηταν για τους παικτες που ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ την φανελλα με την λεξη ΚΟΡΙΝΘΟ.?
 Γιατι εαν πεταξατε τα αυγα γιατι η ομαδα εχασε, δεν νομιζω οτι αξιζουν  τετοια συμπεριφορα οι νεαροι αυτοι παικτες που μεχρι πριν 2 μηνες ειχαν κανει το καθηκον τους με το παραπανω.

Εαν η συμπεριφορα σας, ηταν για να διαμαρτυρηθειτε για την συμπεριφορα του Κουγια,  τοτε κανατε μεγαλο λαθος.
Εσεις πεταξατε τα αυγα στους παικτες, και ο Κουγιας ετρωγε ..την ομελετα του. Γιατι αυτος νομιζει οτι η αχαρακτηριστη συμπεριφορα του με το να μεταφερει την εδρα της ομαδας μας στη Κορινθο δεν θα τυγχανε της αντιδρασης των οπαδων.

Αλεξη, εκανες μεγαλο λαθος με την κινηση αυτη.  Και ανοιξες το κουτι της Πανδωρας.  Και που βεβαια ΠΛΕΟΝ  το κουτι δεν θα  περιεχει αυγα μονο.  Αλλα να περιμενεις οτι η εκδικηση θα ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ.
Υ.Γ
Κατα τον μυθο είναι γνωστή μέχρι σήμερα η φράση «Κουτί της Πανδώρας»:  λέγεται ότι κάποιος «άνοιξε το Κουτί της Πανδώρας» όταν κάνει μια φαινομενικά ασήμαντη πράξη που μπορεί να έχει ανυπολόγιστες συνέπειες.


ΠΕΤΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΟΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΤΕΙΓΜΑΤΗΣΗΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΔΗΚΗ ΣΟΥ ΣΗΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΒΛΑΧΟΤΡΑΒΟΛΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕΣ, ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΔΗΠΛΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ.ΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΗΠΟΔΗΞΗΣ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑ ΠΑΝ ΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΧΤΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΞΑΝ .ΚΕ ΚΑΤΗ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΠΑΔΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

Σωστα τα λες φιλε. Δεν ηταν οι κουκουλες οπαδοι της Παναχαικης, αλλα του Πατραικου. Και εσυ φυσικα περναγες κατα τυχη απο εκει, οποτε εχεις και αποψη. Νασαι καλα, και καλα..Χριστουγεννα

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
RED BLACK BULL είπε...

Aγαπητε αναγνωστη, το σχολιο σου διαγραφηκε, γιατι εχουμε εδω 2 χρονια ξανατονισει οτι σεξουαλικοι επιθετικοι προσδιορισμοι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.
ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙΣ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΧΥΔΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ (ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ) ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ, ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΩΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ. ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

sin1891pge είπε...

Να διορθώσω τον κ. Λεβεντάκο κι ας μην ήμουν εκεί. Δεν ήταν οι παίχτες ο στόχος - που με πολλούς είμαστε και φίλοι και επικοινωνούμε καθημερινά - αλλά η ηγεσία της ομάδας. Για αυτό και τα αυγά - τη απουσία του μεγαλομετόχου - έπεσαν στο πούλμαν. Συμβολικά πάντα.