Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ

Αυτο δηλωσε σε τηλεοραση της Κορινθου ο ...μεγας κ.Αλεξης. Θα κανω μια δοκιμη ωστε να δω εαν μπορει να δημιουργηθει 1 ομαδα της Πελοποννησου.  Προφανως.... ξεχασε οτι υπαρχει ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Και συνεχισε επι 7 λεπτα  το μονολογο του.

Θα κανουμε τις προπονησεις στο μεγαλο προπονητικο μας κεντρο που ειναι πληρως εξοπλισμενο'.'.'., και οι αγωνες θα γινονται στη ΚΟΡΙΝΘΟ,  που εχει θαυμασιο γηπεδο και πολυ κοσμο.
Θα το κουβεντιασει πρωτα με τον δημαρχο Κορινθου, και εαν το αποδεχθει, τοτε θα δηλωσει για τον επομενο αγωνα των PLAY-OFF  με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ,  ΩΣ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ.

Και εγω βεβαια με την σειρα μου λεω στους φιλους μου στο καφενειο. ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΚΑ (εννοω βεβαια την ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ) γιατι θα σας... καει σε λιγο καιρο ο εγκεφαλος.

βρε ουστ απο την Πατρα.

sport bill

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ, ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ .ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - ‎ΟΠΑΔΟΙ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ (ΣΚΕΤΟ)-

Τι είναι ρε οι ομάδες,πουτάνες η περιφερόμενοι θίασοι. Πότε Κάλαματα,πότε Αιγάλεω,πότε Κόρινθος .Τακουνόπληκτος, δυστυχισμένο κομπλεξικό ανθρωπάκι που προσπαθεί να αντλήσει δημοσιότητα από το μεγαλείο σου. .Εκμεταλεύεται την κόπωση του κόσμου απ την ανέχεια και την απελπισία ασελγώντας κατ εξακολούθηση στην σημαία της πόλης μου ,απαξιώνοντας μετά από το Μακρή και το Λουκόπουλο την Βασίλισσα μας.
Φύγε μακριά εφιάλτη της σύγχρονης ιστορίας μας,να έρθει η λευτεριά και η αναγέννηση της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.

RED BLACK BULL είπε...

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΕΡΑΜΙΔΑ

Αμεση ήταν η επίθεση του άμισθου συμβούλου του Κώστα Πελετίδη, δημοσιογράφου και φιλάθλου της Παναχαϊκής, Στάθη Κεραμιδά, στα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας για μεταφορά της Παναχαϊκής σε άλλον Δήμο. Δήλωσε ο κ. Κεραμιδάς:

Παραμύθι δίχως δράκο το νέο παραλήρημα του γνωστού γυρολόγου Αλ. Κούγια.Μετά τον Άρη Πετρ., τον Απόλλωνα Αθ. , την ΑΕΚ, τον Ηρακλή, τα Γιάννενα, τελευταία το Αιγάλεω (΄΄οι μετοχές μου είναι στην Πάτρα, αλλά η καρδιά μου στο Αιγάλεω΄΄), τώρα ερωτοτροπεί με την Κόρινθο.Αναρωτιέμαι, αν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος σε τούτη τη χώρα, που ν΄αντέχει την απίστευτη ελαφρότητα του Κούγια !
πηγη dete

RED BLACK BULL είπε...


Xristodoulos Athanasatos-New York

Ο Κούγιας θα κάνει την Παναχαϊκή - Κορίνθου. Αντί για εισιτήρια θα εισπράττει διόδια.

Αρέσει σε εσάς, καθώς και στους Δημήτρης Σαρρής, Flamis Konstantinos και σε 18 ακόμη.

Σπύρος Καμπάς.
To κακό Χριστόδουλε είναι ότι ολόκληρη η πόλη κωφεύει και ουδείς θεσμικός παράγοντας ασχολείται σοβαρά για να σταματήσει αυτή η χιλιοταλαιπωρημένη ομάδα μας να ταλαντεύεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας..

RED BLACK BULL είπε...

Oπως βλεπετε φιλοι μου απο το Facebook εχω λαβει πανω απο 50 μυνηματα απο φιλους ,οργανομενους της ΠΑΝΑΧΑ.
Περασα ανωτερω μονο λιγα στο blog , αλλα πιστευω οτι μετα την σημερινη συνεντeυξη τυπου που θα γινει τη Κορινθο, θα φουλαρει το facebook.
Θα σας περασω αυριο, τα πιο ενδιαφεροντα
SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

Φιλε μου δεν συμφωνω με τον ορο "..να πιπτει ραβδος". Στειλε το καυτο μυνημα σου οπως οι κατωτερω φιλοι της Παναχα. Θα πιασει τοπο καλυτερα. Νασαι σιγουρος γι'αυτο. Μην του δωσουμε το...ΑΛΛΟΘΙ, γιατι μπορει να επιζητει την αιτια για να το παιξει ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΑΣ.
SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ, ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΥΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΜΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΗΤΑΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ.ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥΒΛΑΚΕΡΙ ΑΝ ΤΟΝ ΤΣΗΜΠΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

RED BLACK BULL είπε...

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ στο pelop.gr ΚΑΤΑ ΤΟΥ ..ακατανομαστου

RED BLACK BULL είπε...

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ στο pelop.gr ΚΑΤΑ ΤΟΥ ..ακατανομαστου

RED BLACK BULL είπε...

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ στο pelop.gr ΚΑΤΑ ΤΟΥ ..ακατανομαστου