Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

  • ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΑΦΕΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ  ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ (ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΥΝ) ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.  ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΥΛΟΥΔΑΔΕΣ ΤΗΣ "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ" ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ..
  •  ΚΥΡΙΟΙ:
  • ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΣΑΤΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΙΤΙΟ.  ΜΙΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ , ΜΙΑ Ο ΑΕΡΑΣ,  ΜΙΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ , ΜΙΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ , ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.
  •  
  • ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ << ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ,  ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ,  ΚΑΙ  ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ >>ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΑΜΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ  ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΑ.  ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?  ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ?  ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ  .ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ .ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.  ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ ?  ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ.
  •  
  • ΓΙΑΤΙ <<ΦΙΛΟΙ ΧΡΗΣΤΟ, ΒΑΓΓΕΛΗ, ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ>> ΔΕΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?   ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΛΙΔΑ ΚΑΠΩΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ Η ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕΤΑ <<ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ>>. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ-ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ .ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ,  ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΤΕ ΚΑΤΙ.
  •  
  • ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Η ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΕ.  ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΜΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ ΑΠΟΚΡΥΨΑΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ"ΝΟΡΤΕΝΟΣΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΜΕ ΤΑ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ. ΓΙΑΤΙ?
  •  
  • ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΕΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ 10 ΑΤΟΜΑ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΕΝΩ ΗΣΑΝ 100 ΠΑΝΑΧΑΙΚΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΦΥΓΕ.  ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ? ΔΥΟ ΓΩΝΙΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ .ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΕΙ,  ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΑΝ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΟΜΩΣ. ΓΙΑΤΙ? 
  •  
  • ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ. ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΑΦΗΣΟΥΜΕ. ΤΟΝ ΣΤΕΛΛΑ, ΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ,  ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ .ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΠΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΤΕΠΟΝ.
  •  
  • ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ (ΕΙΔΙΚΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΦΤΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ) ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΛΕΥΣΗ.  ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ.Ο ΚΟΥΓΙΑΣ.  ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΩΤΕΡΑ.
  •  
  • ΤΖΟΝΙ ΒΑΙΣΜΙΛΕΡ

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ακριβώς είναι φίλε,όλοι αυτοί,συν τους γνωστούς γλύφτες,έχουν καταδικαστεί στις συνειδήσεις όλων των αληθινών οπαδών της ομάδας,και όταν έρθει η μεγάλη ώρα της απελευθέρωσης,θα πρέπει να κάνουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις κάθε φορά που θα θελήσουν να πλησιάσουν το γήπεδο της Αγυιάς.ΚΩΣΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΖΩΝΝΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΠΟΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΜΜΕΣΩΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΑΘΟΠΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ,
ΡΑΝΤΟΛΦ ΣΚΟΤ

Ανώνυμος είπε...

Καλα οι αλλοι αλλα καο ο γαυροχρηστος να την κανει γαργαρα, που πηγε να τις φαει; Εκτος αν τον απειλει, και απο το φοβο δεν μιλαει.Οι αλλοι ξερουμε τι ρολο βαρανε.Εδω βγαινει στην τηλεοραση, λεει οτι μαλακεια θελει ο κοντος, και αυτοι καθοντε σουζα.Μεχρι και για το επιμελητηριο, και τις φαπες που πηγε να φαει τα ριξαν σε αντιεξουσιαστες, και οχι σε παναχαικιωτες, Και κατι ακομη, δεν ντρεποντε ολοι τους, που για να περασει την γραμμη του ο κοντος, του επιτρεπουν 6 χρονια μετα να μιλα για το 15χρονο παιδι; Φταιμε ομως γιατι τους αφηνουμε και τα κανουν, γιατι δεν τους εχουμε κραξει

Ανώνυμος είπε...

Ο Χρήστος είναι ο μοναδικός που δεν μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι με τους υπόλοιπους,για να μην τον αδικούμε.Απλά προφανώς,έχει αποφασίσει να αυτοφιμώνεται και να μην πηγαίνει κόντρα στην γραμμή της εφημερίδας.ΚΩΣΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

H σιωπη ειναι συνενοχη φιλε κωστα.Δεν μπορεις ν αυτοφιμωνεσαι και να μην λες αυτα που πιστευει ολη σχεδον η πολη, για να μην πας κοντρα στην εφημεριδα.Εγω προσωπικα τις εχω κοψει προ πολλου και τις εφημεριδες, και τις τοπικες αθθλητικες εκπομπες, απλα γιατι παραπλανουν.Ενημερψνομαι απο το διαδικτυο , και εκει δοξα το Θεο υπαρχουν πολλα αξιοπιστα σαιτ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΦΙΛΕ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ .ΑΥΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΙΩΣΕΙ ΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΘΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ.
ΤΑΚΗΣ-ΑΓ.ΣΟΦΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΡΓΑΦΟΙ (ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΥΣ) ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ.ΜΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΕ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙ.ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΝΕΝΟΙ ( ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ).ΓΡΑΨΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ.ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ κ.ΚΟΥΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ 99% ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ κ.ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΜ./ΖΑΒΛΑΝΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ 7000 ΦΥΛΛΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ 800-1000 ΦΥΛΛΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ.
ΜΙΜΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΩΜΑ ΤΟΝ ΤΣΑΡΤΟΛΙΑ Η ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΓΕΡΟΛΥΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ.Α ΞΕΧΑΣΑ.ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ 23 ΦΟΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΑΛΗΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ.ΕΣΥ ΟΜΩΣ? ΣΧΟΛΙΟ ΜΕΤΑ?ΤΙΠΟΤΑ .ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΕ ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΑ ΑΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΓΙΝΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΝΙΚΟΣ/ΑΓ.ΣΟΦΙΑ (ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΣΟΥ)

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ?Ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ .ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΔΕΙΑ.ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ.ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΟΥΓΙΑΣ.
ΤΚ

RED BLACK BULL είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΧΤΕΣ ΠΡΩΙ ΕΘΕΑΘΗ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΜΙΛΤΟΜΠΑΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΤΙΟΤΕΡΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΤΣΑΡΤΟΛΙΑΣ ΠΑΠΑΘΩΜΑΣ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΣ κ.ΤΑΡΑΠΙΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΟΥΜΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ.
ΤΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Μετά τα γεγονότα με τους φουσκωτούς του δικηγόρου η πλειοψηφία των δημοσιογράφων της πάτρας ήταν με το μέρος μας. Τώρα όλα τα γεγονότα τα κάνουν γαργάρα. Ούτε ρεπορτάζ που αποκαλύπτουν τη σαπίλα του Κοντού και των τσατσων του κάνουν ούτε τίποτα. Μόνο αν η ΠΑΕ επιτέθηκε σε παίκτες, προπονητές, διαιτητές, μπακαληδες, δασκάλους τους ενδιαφέρει. Και όχι δεν είναι ότι δεν πιάνουν τον παλμό του κόσμου που θέλει να φύγει ο Κούγιας. Είναι ότι πια βρίσκονται στο ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. Και ειδικά από το Χρήστο αυτό δεν το περίμενα. Από τους άλλους του ράδιο γάμμα και της Πελοποννήσου μπορεί αλλά και αυτός ρε γαμωτο.
Σάκης