Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ (Μια κουβεντα, να την παρει ο ανεμος και να ξεχαστει)

 Τι κουβεντα ρε παιδια πεταξε χθες ο Αλεξης μετα τον αγωνα με την Γλυφαδα. " Μετα την πρωτοχρονια, θα... αλλαξω σχεδον το μισο  ροστερ της ομαδας, και ακομη και  μεγαλα ονοματα θα φυγουν."

Και σας ρωτω, λεγονται αυτες οι κουβεντες τετοιες ημερες (δεν εχει τελειωσει ακομη ο αγωνας με τον Βυζαντα και που θα συνεχιστει την αλλη εβδομαδα για 20 λεπτα ακομη,  με τους ιδιους σε αριθμο παικτες και τους ιδιους ορους).

Εαν εισαι ομως παικτης φευγατος απο την Παναχαικη,  πως θα αντιδρασεις,  εαν λογου χαριν, θελεις να εκδικηθεις τον κ Αλεξη  (οπως του την εκανε και ο Κυβελιδης που αφησε υπονοουμενα οτι ο κ.Αλεξης του χρεωστα 20.000.-ευρω),  και  οταν θα ξερεις οπωσδηποτε οτι θα εισαι απο αυτους που θα διωξη σε λιγες ημερες.

Ευχομαι οι αντιδρασεις των παικτων να ειναι φυσιολογικες, και να παιξουν για την φανελλα.
Αλλα εσυ ρε Αλεξη, δεν μπορεις να σκεφθεις ουτε τα αυτονοητα,  και πετας τις κουβεντες οπως γουσταρεις, χωρις να σκεφθεσαι τιποτε.  Λιγο μυαλο ρεεεεεεεεεε.

SPORT BILL


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλλο που δεν ηθελαν οι παικτρς.Να φυγουν να πανε να παιξουν την μπαλλιτσα τους ηρεμα.Ποιος θα ηθελε για εργοδοτη αυτον που σου λεει θα παρεις 1000 και σου δινει 300 και οποτε το θυμηθει; Δωρο θα τους κανει που θα τους διωξει, και μακαρι να κατσουν στα 20 λεπτα στα μεγαρα να φανε 3

Ανώνυμος είπε...

εγινε και σχετικη ερωτηση προς το Κουγια για Μαραγκουδακη και Κοντογουλιδη,και απαντησε οτι μπορει να φυγουν και αυτοι, διοτι ειναι πολυ στενοχωρημενος απο την αποδοση τους. Ημουνα εκει και το ακουσα απο συναδελφο δημοσιογραφο.
Νικος Μ.

Ανώνυμος είπε...

για τον ΚΟΥΓΙΑ ΙΣΧΥΕΙ. ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ.
ΝΙΚΟς/ΠΑΝΑΧΑ