Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΗ ΦΟΥΤ-ΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

Επεισοδιακο το σημερινο συμβουλιο της Φουτ-μπολ λιγκ οπου δεν μπορεσε να βρεθει λυση και παρεπεμψαν την λυση να την δωσει η Ε.Π.Ο , αφου η προταση Καλογιαννη (ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟ και να ισχυσει η προκυρηξη της 29/8  )  δημιουργησε αναστατωση,  με αποτελεσμα ο Ανδρεας Πατσης (Νικη Βολου),  ΝΑ κανει μομφη εναντιον  του Καλογιαννη και ο τελευταιος να παραιτηθει και να προκυρηξει εκλογες για την 15/1/2014.

Παρενεβη τοτε ο Αλεξης Κουγιας και προτεινε να μην βγει καμμια ανακοινωση διοτι η προκυρηξη ειναι νομιμη, και οτιδηποτε αλλο ειναι παρανομο και την εβαλε σε ψηφοφορια οτι η Φ.Λ μπορει να αλλαξη την προκυρηξη, και οσον αφορα  επισης τον αριθμο των ομαδων που θα ανεβουν απο την Γ΄.Εθνικη του  χρονου.

Τοτε ο κ.Καλογιανης ανακαλεσε την παραιτηση του,  εθεσε σε ψηφοφορια την προταση την δικη του ( ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ 3 ΟΜΑΔΩΝ) ,  και του κ.Κουγια, και με ψηφους 15-2  περασε η προταση του κ.ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ  ενω του κ. Κουγια  πηρε μονο την ψηφο του κ.Πατση.

Σημειωτεον οτι στο σημερινο συμβουλιο δεν παρεστη ο εκπροσωπος της ΕΠΟ κ.Βαγ.Μαζαρακης,  ενω μετα απο 1 ωρα απο  την ληξη του Συμβουλιου  παρενεβη η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ με  τον κ. Μωραλη και απεσυρε την προταση της για ανοδο 2 ομαδων και του 3ου σε αγωνα μπαραζ,  και επανεφερε την προταση του- πριν απο 1 μηνα ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΜΟΝΟ 2 ΟΜΑΔΕΣ- και δηλωσε οτι θα ανεβουν ΜΟΝΟ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΥΤ-ΜΠΟΛ ΛΙΓΚ.

Τι να πω ρε παιδια, εαν αυτο λεγεται  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,  τοτε η παροιμια της αναποτελεσματικοτητας " Πολυ Κο-Κο και κανενα αυγο"  ταιριαζει απολυτα.

Θα εχει δηλαδη τελειωσει ο Α'.γυρος και ακομη στη ΕΠΟ θα ψαχνονται. ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
Φεξε μου και γλυστρησα.  Καλες γιορτες και.... Καλο Πασχα και Εκει στο γουδι βαλτε και κανενα αρνι, στην αυλη σας, γιατι μονο για κατι τετοια ειστε καλοι.  ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ'.'.

SPORT BILL

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβαζontaw στα πατρινα σαιτ, the best, pelop.gr,dete.gr, gnomi.gr τα αθλητικα δρωμενα της ημερας, μεχρι αυτη την στιγμη, κανενα σαιτ δεν εχει κανει καμμια μνεια για το ανωτερω σχολιο που το θεωρω σοβαρη ενημερωση για την Β'εθνικη. Μπραβο ρε μαγκες του red black bull, που εχετε πιο γρηγορη ενημερωση απο τους επαγγελματιες δημοσιογραφους.
νικος/παναχα

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡΦΜΠΑΤΡΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΑΓΚΟΛ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ/ΠΑΝΑΧΑ.

Ανώνυμος είπε...

sport bill, γραψε την γνωμη σου , για την ψηφοφορια 15-2 πως την ερμηνευεις. ειμαι σιγουρος οτι ξερεις καποια πραγματα που εγιναν σημερα, και δεν μας τα εγραψες. ΚΑΝΩ ΛΑΘΟς?
Νικος/ΠΑΝΑΧΑ

RED BLACK BULL είπε...

Αγαπητε Νικο, στη χθεσινη ψηφοφορια μετρηθηκαν "οι συμμαχικες δυναμεις" ενοψει των προσεχων εκλογων στη Φουτ-Μπολ Λιγκ. Το 15-2 νομιζω ξεκαθαρισε το τοπιο, οτι τον κ.Αλεξη ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει εστω και 1 που να θελει 1 ψυχοπαθη μεσα στα ποδια του, να του τα ζαλιζει; Και το χειροτερο ειναι οτι την πληρωνει η ομαδα μας αυτην την αντιπαθεια.Αληθεια ψευταλεξη ηρθαν Χριστουγεννα και συ ακομη περιμενεις τους φορεις να μπουν στην διοικηση.Πουλα αφου δεν σε θελει ουτε η σκια σου στην Πατρα

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι μεγάλοι και αλαζόνες άνθρωποι της εξουσίας πάντα είχαν δίπλα τους γλείφτες και φιλιππινέζες. Αν ήθελε, πέντε χρόνια τώρα, θυα είχε βρει ότι καλύτερο υπάρχει από ανθρώπινο δυναμικό για να τον πλαισιώσει. Δεν θέλει όμως, γιατί αυτός την Παναχαϊκή την έχει για χόμπυ, να περνάει την ώρα του, γιατί έτσι όπως είναι μόνος του στο ποδόσφαιρο είναι και στην προσωπική του ζωή. Πως θα περάσει η ώρα του? Δυστυχώς την ψυχοθεραπεία του την πληρώνει μία ολόκληρη πόλη.

Ανώνυμος είπε...

Εμεις φταιμε που αφηνουμε τον Ι.5 ψυχανωμαλο, να διαλυει την ομαδα μας.Δυστυχως ημαστε κοτες, και βαζω και μενα μεσα, γιατι δεν κανουμε τιποτα για να τον σουταρουμε.Στα Γιαννινα ουτε για καφε δεν μπορουσε να παει.Και δω μερικοι πουστηδες ακομα τον λιβανιζουν.