Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΑΜΑΝ ΠΙΑ -ΝΙΣΑΦΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΛΙΑΣΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΟΥΛΙΟ . ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ.  ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥ.  ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΙΩΤΗΣ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΓΑΜΑ ΤΟΠΙΚΟΥ.  ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΡΙΧΝΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ?  ΜΗΠΩΣ ΕΓΩ? 

ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.  ΜΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ?  ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ .  ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ.  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΜΟΥΣΑΝΤΕΝΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ  ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ . ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?

ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΝΙΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ  ΣΕ ΚΑΦΡΟΥΣ.  ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ  ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑ.  ΓΕΡΟΛΥΜΟΥΣ ΠΑΠΑΘΩΜΑΔΕΣ,  ΤΣΑΡΤΟΛΗΔΕΣ, ΠΙΕΡΡΟΥΣ, ΛΟΥΒΑΡΑΙΟΥΣ, ΚΛΠ. ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΙΩΤΗΣ ΟΥΤΕ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΛΑΘΕΜΕΝΩΝ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ .  ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΥΙΟΣ ΤΣΑΡΤΟΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΩΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΛΙΣ ΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.  ΛΟΙΠΟΝ ΤΥΧΑΙΑ Η ΑΝΑΜΙΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΩΣΤΗΡΩΝ.  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΝΙΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΝΝΙΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΓΙΝΕ . ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΩΤΕΡΟ . ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ,  ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΑΛΛΑ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ.  ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ  ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ  ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ?    Η ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΤΣΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΔΙΓΕΝΗ, ΣΤΕΛΛΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΜΠΑΚΑΛΟΜΙΛΤΟ?
 
ΣΚΑΙ-ΧΑΙ-ΛΙ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΟΙΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ.
ΤΑΣΟΣ/ΑΓΥΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτή την Παναχαικιώτικη κινητοποιήση,την περιμένουμε 4 χρόνια,δεν πρόκειτε να γίνει τίποτα,απλά ελπίζουμε να βαρεθεί ο ψυχάκιας και να πάει να παίξει σε άλλη γειτονιά.ΚΩΣΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη αλήθεια είπε ο Κώστας. Δυστυχώς μετά από εκείνη την καταραμένη μέρα που είχε γίνει μια τεράστια κινητοποίηση οι προσπάθειες για να φύγει ο δικηγόρος έχουν ατονήσει. Και για αυτό έχουμε ευθύνη όλοι μας. Ας μη ρίχνουμε ευθύνες μόνο στους οργανωμένους(που σίγουρα θα μπορούσαν να είχαν κάνει περισσότερα). Θα ήμασταν λιγότερο μακάριοι αν σκεφτόμασταν γιατί την πρωτοβουλία για την εκδίωξη του δικηγόρου πρέπει να την πάρει κάποιος συγκεκριμένος(που φυσικά αγαπά και αυτός την Παναχαϊκή) και όπου συγκεκριμένος βάλτε τη λέξη σύνδεσμος,παλαίμαχος,επενδυτής. Βεβαίως τέτοια άτομα έχουν μεγαλύτερη δυνατότητα να βγουν μπροστά αλλά πρέπει όλοι να αναπτύξουμε πρωτοπόρα δράση. Και αυτό το σχόλιο είναι σε προσωπικό επίπεδο για τον κάθε παναχαικιωτη. Και πρώτα από όλους για μένα.
Σάκης

Ανώνυμος είπε...

Στο επιμελητηριο γιατι δεν ηρθατε ρε παιδια και ημασταν 100 ατομα; Ποτε και πως θα ξεσηκωθειτε αν αφηνετε τετοιες ευκαιριες να περνουν; Δυστυχως ημαστε η πολη της κωλοτουμπας και της αναισθησιας, οσο κι αν δεν αρεσει αυτο.Εχετε σκεφτει σε ποια αλλη πολη θα τον ανεχονταν 5 χρονια αυτον; Μεχρι και στην καρδιτσα ουτε απ εξω δεν θα περναγε

Ανώνυμος είπε...

μετα το 0-1 της κυριακης απο την Επισκοπη,ελπιζα οτι ισως επιταχυνθει
η "απαλλαγη"..Μετα ακουσα αυτα που δηλωσε ο Κουγιας μετα το ματς
και καταλαβα οτι,δεν παει πουθενα.Ουτε τα ελαχιστα εισιτηρια δειχνουν
να τον απασχολουν,ουτε οι ηττες απ'τα χωρια,ουτε η Απαξιωση,ουτε,
ουτε...Ειναι προφανες οτι εχει αλλους λογους που Κραταει την Ομαδα...
ΑΛΛΗ ΜΙΑ"ΠΡΩΗΝ"ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ
ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ALGGR ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.
ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ
ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

ημαρτον παναγια μου....το μονο που μενει να δουμε ειναι τον πρωην εκπροσωπο τυπου της ΠΑΕ σε πορεια κατα του μεγαλομετοχου και την γνωστη αλλοδαπη των επισημων να φωναζει εεεεεε οοοοοο πουλα την ομαδα και φυγε αποδω..
ΤΑΚΗΣ