Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

EXΑΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΑΧΗ Ο Κ.ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΜΑΚΡΗ

- Δυστυχως για τον Κωστα Γερολυμο εχασε την δικη που ειχε εναντιον του Κωστα Μακρη για κατι επιταγες  που ειχε δωσει οταν ειχε διευκολυνει την Παναχαικη επι εποχης Κ.Μακρη . Φαινεται οτι ουτε ο Αλεξης Κουγιας μπορεσε να κανει κατι, και ετσι ο Κωστας Γερολυμος φαινεται να ζημιωνει με ενα μεγαλο ποσο για την ενασχολησιν του στην ΠΑΕ. "Γαμημενος και δαρμενος" οπως ελεγαν οι παλιοι. Σιγουρα δεν του αξιζε τετοια ...τυχη.

RBB

5 σχόλια:

PANAXA-BLOG είπε...

Γαμ....νοι και δαρμενοι ειναι οι φιλαθλοι , Για κατι τετοιους που καποτε ετρωγαν σουβλακια στον αγωνιστικο χωρο πριν τον αγωνα της Παναχαικής μην εισαι και τοσο συγουρος. Ασε γιατι οσο γραφω θυμαμε κι αλλα ...

Ανώνυμος είπε...

Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου.Ο Γερολυμος καλα να παθει.Τωρα εινσι στο συμβουλιο αυτου που εβριζε.Ας μην παρει ουτε φραγκο.

PANAXA-BLOG είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
PANAXA-BLOG είπε...

Ο μεγάλος αυτός «Παναχαικάκιας» κάποτε που ένοιωθε μοναξιά από τα ΜΜΕ σκέφτηκε μαζι με αλλους «Παναχαικιώτες» να ασχοληθεί διοικιτικά και με τους Αιγιώτες

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ, Ο ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΦΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΕΝΩ ΕΚΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΡΗ.
ΣΑΚΗΣ -ΠΑΝΑΧΑ