Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΣΤΗ "ΔΙΚΗ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ

- Στη εκπομπη της "ΔΙΚΗΣ"  που παρουσιαζει ο Κυριακος Θωμαιδης και που τελειωσε σημερα το πρωι στις Ο2.00  ηταν καλεσμενος ο πρωην γεν.αρχηγος Π.Σταθακης που παρουσιασε καποια εγγραφα εναντιον του Αλεξη Κουγια, και στοχοποιησε τοσο τον προεδρο της ΠΑΕ, οσον και τον Χριστακοπουλο (λογιστη) για την γνωστη ιστορια των πλαστογραφημενων ασφαλιστικων/φορολογικων ενημερωτητων.

-  Οσοι παρακολουθησαν την εκπομπη, μπορει να εβγαλαν καποια συμπερασματα δικα τους, ομως το RBB  δεν μπαινει στη διαδικασια να αναπαραγει ανακοινωσεις αναξιοπιστων ανθρωπων που εχουν αποκλειστικο σκοπο μονο την  κατασυκοφαντηση του  Αλεξη Κουγια.

Πρωτον διατι πιστευουμε οτι η εκπομπη της "ΔΙΚΗΣ" " ειναι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ και φανηκε καθαρα οταν κυριολεκτικα εκοψε τον ΠΕΤΡΟ ΣΤΑΘΑΚΗ στο" αερα "  οταν αφηνε υπονουμενα για μεγαλη φοροδιαφυγη με λογαριασμο  στη Ελβετια (δεν προλαβε να πει το ονομα ) γιατι φανηκε καθαρα οτι εγινε παρεμβαση στον "αερα" να σταματησει την εκπομπη , οπως και το εκανε ο λεγομενος ....αθλητικος δικαστης.   Αυτο λεγεται " δημοσιογραφικη δεοντολογια"  κυριε Κυριακο?,  οταν μαλιστα υποσχεθηκες 2 λεπτα πριν οτι θα αφηνες τον καλεσμενο σου να πει αυτα που ηθελε ,  οσο και αν αυτα θα ησαν υποβολιμαια , και προφανως αναξιοπιστα.   ΕΙΧΕΣ ΟΜΩΣ  ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ.   ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ , ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.

-  Επισης με αυτα που αναφερω, δεν σημαινει οτι δεν " ακουμπαμε " τον κ.Αλεξη.  Ομως επειδη θεωρουμε οτι ενα ανθρωπο οταν τον βλεπεις πεσμενο κατω  ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΤΑΣ..

-  Για τον Π.ΣΤΑΘΑΚΗ,  ο κοσμος εχει βγαλει τα συμπερασματα του. Εμεις  του λεμε μονο οτι " Το δικαιωμα να λες την γνωμη σου δεν συνεπαγεται αυτοματα το δικαιωμα να σε παιρνουν στα σοβαρα"

- Για τον κ.ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΓΩΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ κ.ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΔΙΚΗΣ" που αναπαραγει τετοια θεματα που εχουν παρει ηδη τον δρομο της Δικαιοσυνης,  αλλα και απο την αλλη πλευρα να του υπενθυμισω οτι η παραμονη του στη Πατρα και στην Παναχαικη ειναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ, και το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να σηκωθει και να φυγει.   ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

- Για τον κ.ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ δεν θα πω τιποτε σχετικο με τα καταγγελομενα, αυτο ομως που γνωριζω καλα, ειναι οτι η ομαδα των ΕΞΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΤΗΝ 25/3/2013 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ , ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο κ.ΑΛΕΞΗΣ  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 30/6/2013 ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ.

SPORT BILL

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sport bill, ξεχασες να αναφερεις οτι ο κοντος προτιμησε να κρατηση τον Χριστακοπουλο, και αντιθετα εδιωξε τους ΕΞΙ.
παντως ο SKY TV εχει σε βιντεο την "ΔΙΚΗ" , ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, και μπορει ο καθενας να την δει για να βγαλει τα δικα του συμπερασματα. Οπως και να εχη το θεμα παντως, ο κοντος να τσακιστει και να φυγη απο την Πατρα.
Πετρος Σ

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά να μας πεί ο ένας από τους 6 εάν είχε λογική το εγχείρημά τους....έπρεπε να τους κάνει ρόμπα ο Αλέκος δημόσια για να αρχίσουν τις κριτικές και τον πόλεμο εναντίον του??Γιατί να μην είναι από την αρχή ένας από εμάς που απέχουμε??Δλδ πέρασε για μια στιγμή από το μυαλό τους οτι χωρίς χρήματα θα μπορούσαν να κάνουν αυτά που σκέφτονταν (τα οποία καθώς και τις προθέσεις τους κανείς δεν αμφισβητει)...Μπράβο στον Αλέκο που καθόμαστε σαν μαλάκηδες και μας κοροιδεύει..

Ανώνυμος είπε...

Eιδα και εγω την εκπομπη προ ολιγου, και διαπιστοσα οτι η διαρκεια της ηταν 1 ωρα και 37 λεπτα, οταν οι συνηθεις εκπομπες της" ΔΙΚΗΣ" ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙς 2 ΩΡΕς. τΩΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΩΘΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΘΕΙ ΤΟ Ο ΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.
χρηστος /αγυια

Ανώνυμος είπε...

eida ti diki sto video, ta idia pou elege kai perysi , alla den katalabaino aytos o stauakis diomisi xronia afotoy ton allakse o koygias giati synexizei na asxolite me tin panaxaiki ; mipos nomizei oti otan ksekoybistei o dikigoros ke erthei neos idioktitis , aftos tha katebei stin patra pano se aspro alogo na to ksanapaiksei paragontas ;