Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ

  - Πρεπει ολοι μας να προβληματισθουμε οτι θεμα δεν ειναι οτι φευγει ο ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ.  Το θεμα μας ειναι γιατι ξαφνικα εφυγε ο ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ.  Μηπως κρυβεται κατι αλλο και η ΠΑΕ κωφευει? Εμεις απο την προηγουμενη εβδομαδα γραψαμε οτι θα φυγει ο ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΜΟΣΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ..ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

 - Μηπως απαναληφθει παλι η περσυνη ιστορια, και οποιος παικτης ζητα τα δεδουλευμενα του, θα προκυπτει θεμα...αναρμοστου συμπεριφορας?

- Γιατι εγω εμαθα οτι ετοιμαζεται και αλλο επιλεκτο μελος (Γ..........) να μας αποχαιρετισει.  Θα σας κρατω ενημερους μολις  μαθω νεωτερα.

SPORT BILL

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΟΡΤ ΜΠΙΛ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ...ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΠΛΟΓΚ...ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ (ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΓΚΟΣΙΠ ΝΙΟΥΖ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ Κ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΛΑΠΕΣ)...ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ....ΚΑΙ ΜΗΝ Μ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ (ΠΑΤΡΙΝΟΣ 79-ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ....)

Ανώνυμος είπε...

Καντε την αρχη εσεις οι οργανωμενοι, για ν ακολουθησει ο απλος κοσμος.ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ, και ο κοσμος θα ακολουθησει, πατρινε 79.

RED BLACK BULL είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΤΡΙΝΕ 79-

Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ BLOG ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΒLOG, EΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.

- ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ , ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ , ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ
SPORT BILL.

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ διάβασα και.άκουσα όχι μόνο ότι το πρόσωπο που αναφέρεις sport bill θέλει να φύγει (γκουρτσας) αλλά και ότι και για έναν άλλον ακούγονται φήμες(παμποε). Το κακό.με τους παίκτες της Παναχαϊκής είναι το εξής:
1)άνθρωποι είναι και θέλουν να βρουν την (επαγγελματική) τους υγεία
2)έχουν την απαίτηση να πληρώνονται(!).
Σάκης