Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ...ΑΝΑΜΟΝΗ

- Μετα και το χθεσινο φιλικο με τον Βυζαντα (Ο-1 με φαουλ του Κιασσου στο 85'), οι φιλαθλοι της Παναχαικης προβληματιζονται με το αν επαναληφθει το περσινο ναυαγιο , που αν και το ροστερ της ομαδας ηταν πολυ καλο, απο νωρις αρχισαν οι αναχωρησεις παικτων λογω....... ασυμφωνιας με την ΠΑΕ.

-  Πιστευω λοιπον οτι αυτο φοβουνται ολοι στη Πατρα.   Μηπως ξανασυμβει και επαναληφθει η καθοδικη πορεια της ομαδας . Διοτι οπως και να το κανουμε ευκαιρια σαν την φετεινη  ΔΕΝ ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ.   Οι ομαδες του Νοτιου Ομιλου (πλην ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ) ΕΙΝΑΙ ..ΚΑΦΕΝΕΙΑ.  

Πιστευω οτι ο κ.Αλεκος αυτο το καταλαβαινει πολυ καλα . ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΤΟΤΕ  " Βαστατε ποδαρακια μου να μη σας χεσει ο κωλος μου" 

SPORT BILL


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βαζω στοιχημα οτι δεν προκειται ν ανεβει.Κανενας δεν θελει αυτον τον παπαρα να τον εχει στα ποδια του στην Α εθνικη.Θα τον στησουν και θ αρχισει τα γνωστα μολις μεινει πισω στην βαθμολογια.Ασε που στον νοτιο ομιλο θα ειναι και ολες οι αθηναικες ομαδες.Οποτε μην κανετε ονειρα για ανοδο οσο ηγειται ο παπαρας της ομαδας.